GOLIŠAVI PORTRET

Sofia Vergara fotografijom iz 90-ih izazvala pomutnju, uključila se i Irina Shayk: ‘Obriši ju!‘

U 15 sati Sofia je prikupila gotovo pola milijuna lajkova, a na izazovnu ljepoticu nije ostala ravnodušna ni kolegica Irina Shayk
Sofia Vergara
 Instagram

Sofia Vergara (48) oduševila je brojne obožavatelje najnovijom razgolićenom fotografijom koju je objavila na Instagramu, a s kojom se prisjetila svog života 90-ih u Miamiju.

Lijepa manekenka na slici je potpuno otkrila stražnjicu u tangama, što je izazvalo pregršt uzbuđenih komentara.

"Usvoji me!", "Prelijepa si! Kraljice!", pisali su joj pratitelji, a na izazovnu ljepoticu nije ostala ravnodušna ni njezina kolegica Irina Shayk. Napisala je: "O moj Bože" s plamenim emotikonima.

U 15 sati Sofia je prikupila gotovo pola milijuna lajkova, ali među 21,4 milijuna pratitelja lijepe Kolumbijke našao se i mladić čija je reakcija zbunila mnoge.

Ispod Irininog komentara napisao je da nije primjereno objavljivati takav sadržaj u vrijeme ramazana.

image
Sofia Vergara u Los Angelesu
Bauer-griffin/Splashnews.com/Splash/Profimedia

"Zbog poštovanja prema muslimanima trebala bi ju obrisati", napisao je, na što su ga komentatori zamolili da nestane s profila.

Kad su mu spočitali da netko s tako visokim moralnim vrijednostima zapravo nema što tražiti na Instagram profilu glumice, muškarac se uvrijedio.

image
Supružnici Joe Manganiello i Sofia Vergara
Avalon.red/Avalon Editorial/Profimedia

Sofija Vergara na neugodan komentar nije se osvrnula jer za hejtere nema vremena od puno posla. Karijera joj je unatoč koroni u uzlaznoj putanji, a lani ju je Forbes proglasio najbolje plaćenom glumicom na svijetu. Zvijezda serije "Moderna obitelj" prošle je godine zaradila vrtoglavih 43 milijuna dolara.

Najviše je zaradila od suradnje s robnom kućom Walmart s kojom je pokrenula vlastitu modnu liniju, uključujući i traperice kojih se prodalo toliko da bi, kad bi se naslagale na hrpu, bile više od Eiffelova tornja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 05:04