IMAJU NOVE PARTNERE

Sofia Vergara otvoreno o razvodu koji je iznenadio javnost: ‘Znate li tko mi je najviše pomogao tada?‘

Glumica kaže da se bojala tabloida ali su je iznenadili pristojnošću. Nakon toga je jednostavno odlučila- nastaviti dalje

Sofia Vergara i Joe Manganiello

 Splashnews.com/Splash/Profimedia

Malo više od pola godine nakon razvoda od Joea Manganiella, glumica Sofia Vergara spremna je otkrtiti što se dogodilo.

U intervjuu za CBS Sunday Morning priznala je da je očekivala medijski vrtlog koji je nastao kada su u lipnju 2023. godine u javnost dospjele vijesti o razvodu para. Na pitanje kako je "preživjela" medijsku pozornost glumica je rekla da je uspjela upravo zahvaljujući -novinarima.

image

Sofia Vergara i Joe Manganiello

Splashnews.com/Splash/Profimedia

- Moram istaknuti da su novinari bili vrlo ljubazni. Mislila sam da će izmišljati stvari, jer znam kako to obično biva, no samo su na neki način prepričali što se dogodilo, i to je bilo to - objasnila je. Nakon što je prošla kroz to teško razdoblje, Vergara je rekla da je uspjela doista promijeniti svoj fokus. Kako je pojasnila u intervjuu za People, - "nastavila je dalje".

image

Sofia Vergara

Hedo/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hedo/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Slavna 51-godišnjakinja je u proteklih nekoliko mjeseci fotografirana s ortopedskim kirurgom Justinom Salimanom u više navrata, a Manganiello je također viđen s glumicom Caitlin O‘Connor.

image

Sofia Vergara i Justin Saliman viđeni na spoju

Hedo/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hedo/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Podsjetimo, Manganiello je podnio zahtjev za razvod, navodeći "nepomirljive razlike" kao razlog njihovog razdvajanja. Naime, kao datum razlaza je naveden 2. srpnja. Međutim, više izvora je reklo za Page Six da su njih dvoje vodili odvojene živote "jako, jako dugo". Iako Vergara i Manganiello nisu otkrili konkretne razloge svog razlaza, više izvora je podijelilo da je to imalo veze s njegovom željom da ima djecu.

image

Sofia Vergara, u rujnu 2023.

Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia/Goffphotos.com/goff Photos/profimedia

- Donijeli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštivanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo ovom novom fazom naših života - rekli su u zajedničkoj izjavi prilikom razvoda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 22:09