IGRA GRISELDU BLANCO

Sofia Vergara priznala da ju je redatelj učio kako konzumirati kokain: ‘Puno me toga naučio, bilo je super‘

Nova Netflixova drama u šest dijelova emitirat će se krajem siječnja, a bavit će se životom i kriminalnom karijerom Griselde Blanco

Sofia Vergara

 Nbc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Nbc/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Glumica Sofia Vergara otkrila je da ju je redatelj Andres Baiz učio kako pušiti cigarete i uzimati kokain. Riječ je, kazala je Vergara u ‘Jimmy Fallon Showu‘, o mini seriji ‘Griselda‘ u kojoj ona igra Griseldu Blanco, kolumbijsku krijumčarku droge, prenosi UNILAD.

"Nisam ništa znala. Naučio me kako pušiti. Naučio me kako uzimati kokain. Puno me toga naučio", kazala je glumica, a onda se voditelj, ali i publika u studiju, nasmijala. Nevjerojatno je, dodala je, to što ima 51 godinu i ne zna ni kako zapaliti cigaretu.

"Nikad nisam uzimala kokain. Bilo je to super iskustvo", rekla je Vergara, ali objasnila je da je kokain koji je uzimala bio lažan, kao i cigarete.

Nova Netflixova drama u šest dijelova, koja bi se trebala početi prikazivati krajem siječnja, bavit će se životom i kriminalnom karijerom Griselde Blanco. Neki vjeruju da je bila upletena u više od 200 ubojstava. Osuđena je 1985. godine na 15 godina zatvora, nakon čega su je 2004. godine pustili i deportirali u Kolumbiju. Na kraju joj je 2012. godine presudio naoružani muškarac na motociklu dok je izlazila iz mesnice te je tako umrla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:14