NIJE SE SUZDRŽAVALA

Sofia Vergara zablistala nakon razvoda: Bezbrižno se zabavljala s obitelji, obline ‘kipte‘ u uskoj haljinici!

Pokazala je svima svoje obline u privlačnoj plavoj haljini koja je oduševila mnoge

Sofia Vergara proslavila rođendan svoje sestre

 Screenshot Instagram/Profimedia

Sofía Vergara ne suzdržava se nakon razvoda i odlučila je pokazati svom bivšem, Joeu Manganiellu, što propušta.

Ova atraktivna 51-godišnjakinja najpoznatija po ulozi Glorije u seriji "Moderna obitelj" izašla je za rođendan svoje sestre Veronice Vergare prošle subote navečer i ostavila sve bez teksta u plavoj haljini uskog kroja. Vergara, koja je usred razvoda od Joea Manganiella, pokazala je svima svoje obline u spomenutoj privlačnoj haljini koju je uparila sa srebrnim dijamantnim narukvicama, visokim crnim salonkama i odgovarajućom torbicom.

Glumica se zabavljala u ugodnom društvu svoje sestre, nećakinje Claudije Vergara, svoga sina Manola Gonzaleza Vergare i prijateljice Margarite Heilbron, a svi su se okupili povodom rođendana njene sestre, prenosi Page Six.

image

Sofia u izlasku

Alexjr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Alexjr/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Također, podijelila je nekoliko isječaka zabave u svojim Instagram pričama na kojima Claudia i Margarita plešu u slavnom restoranu koji inače posjećuju Drake, Justin Bieber i Kylie Jenner.

image

Sofia u izlasku

Alexjr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Alexjr/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Podsjetimo, brojni su obožavatelji Sofije Vergare ranije primijetili da na fotografijama više ne nosi svoj prsten i da Manganiello nije s njom na putovanjima, što je nagovještavalo skori kraj njihova braka. Ubrzo nakon Joeove neuobičajene poruke povodom njezina rođendana, Page Six je ekskluzivno otkrio da se njih dvoje rastaju nakon sedam godina braka.

- Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštivanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo ovom novom fazom naših života - istaknuli su tada i tako priveli svoj brak kraju.

image

Sofia Vergara i Joe Manganiello

Splashnews.com/Splash/Profimedia/Splashnews.com/Splash/Profimedia

Prema uvjetima predbračnog ugovora, obje strane su pristale plaćati vlastite odvjetničke troškove, a njihova zajednička imovina bit će podijeljena. Više izvora tvrdilo je da je Manganiellova želja za djecom odigrala ulogu u njihovu razlazu. Bliski je izvor Page Sixu također rekao da su se njih dvoje "neko vrijeme udaljavali" i da su se konačno odlučili "malo udaljiti jedno od drugoga kako bi razmislili o svojoj budućnosti".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:15