MA KAKVE OPERACIJE?

Sofia Vergara zapalila mreže seksi plesom, a obračunala se i s ‘hejterima‘: ‘Izgledam tako jer sam je*eno stara!‘

Kaže da ‘radi sitnice‘ od estetskih tretmana, ali da bi radila i više kad bi mogla uzeti pauzu od posla

Vergara ples

 Screenshot IG

Sofia Vergara je u novom intervjuu za Glamour podijelila svoj odgovor na internetske optužbe da je podvrgnuta plastičnim operacijama.

„Ponekad čitam poruke, izbjegavam čitati komentare jer, zašto bih? Obično su to ljudi koji su loše raspoloženi ili depresivni ili ljubomorni“, rekla je Sofia (51) za časopis u članku objavljenom u utorak dok je promovirala svoju novu liniju za sunčanje Toty.

„Pročitala sam nešto kao, ‘Toliko je toga napravila sama sebi da više ni ne sliči na sebe‘.‘ I pomislila sam, ‘Nije da ideš na plastičnu operaciju da izgledaš gore nego prije, hajde!“, dodala je.

„Uvijek sam htjela reći: ‘Ne, to se zove starenje! Zove se je*eno stara sam! Zato izgledam drugačije“, odgovorila je Sofia. Priznala je da radi neke tretmane.

„Tu i tamo radim sitnice. Radim puno microneedlinga kad mogu. Također nemam pauzu, voljela bih da imam pauzu od posla. Puno bih više tog napravila. Ali radim microneedling i male lasere za kapilare jer imam rozaceju“, podijelila je, pa dodala da koristi botox u očima i vratu jer su to sitnice zbog kojih ne treba sjediti kod kuće mjesec dana jer si to ne može priuštiti.

image

Sofia Vergara

Afp/

Sofia je lansirala u lipnju svoju liniju krema za sunčanje Toty, a otkrila je da joj je to već dugo želja.

„U 90-ima sam počela shvaćati da je krema za sunčanje toliko važna za lice zbog starenja. Sa suncem sam sebi napravila veliku štetu jer sam živjela u Južnoj Americi, u Kolumbiji gdje nemamo godišnja doba. Sunce je cijele godine.“

Sofia je također podijelila da je radila s Walmartom i kreirala liniju odjeće „dizajniranu za latinoamerička tijela.“ Glumi u nadolazećoj Netflixovoj kriminalističkoj seriji „Griselda“ čija premijera je u siječnju. Utjelovljuje Griseldu Blanco, kolumbijsku narkošeficu poznatu kao ‘kokainska kuma‘.

„Bio je to stvarno lud, izazovan posao jer sam morala biti tri sata na frizuri i šminki prije nego što sam počela sa snimanjem, a zatim jedan sat skidati sve te je*ene stvari prije spavanja“, rekla je Sofia za Glamour, pa dodala kako je uzbuđena jer promocija serije počinje u siječnju.

image

Sofia Vergara

Angela Weiss/Afp/Profimedia/Angela Weiss/afp/profimedia

Ove godine je Sofia imala još neke velike vijesti. Naime, u srpnju je objavila da se rastaje nakon sedam godina braka s Joem Manganiellom (46). Samo dva dana nakon objave da prekidaju, glumac serije „True Blood“ podnio je zahtjev za razvod i naveo datum njihove rastave 2. srpnja, a kao razlog raspada braka naveo je „nepomirljive razlike“.

image

Joe Manganiello i Sofia Vergara

Imagespace/Alamy/Alamy/Profimedia/Imagespace/alamy/alamy/profimedia

Bivši par nije imao zajedničku djecu, ali Sofia iz prethodnog braka ima 32-godišnjeg sina. Vergara je sutkinja u popularnom showu „America‘s Got Talent“ od 2020.

Sofia je kratkim putovanjem proslavila Dan zahvalnosti i provela ga sa svojom susjedom Anastasiom Soare (65), poznatom kao „kraljicom obrva“ i osnivačicom brenda Anastasia Beverly Hills. Sofia je za okupljanje odjenula tamno smeđu haljinu dugih rukava i kratku suknju. Glumica je podijelila i ples za Dan zahvalnosti sa sestričnom Claudiom Vergara i sestrom Veronicom Fayad.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 17:34