IZ SUDNICE NA BINU

Šok na Beckovom koncertu: ‘Na pozornicu izlazi Johnny Depp, u ruci mu gitara, evo što je pjevao‘

Opće je poznato da je prije nego što je postao glumac, Depp želio biti glazbenik...

Johnny Depp na koncertu Jeffa Becka.

 Twitter/Twitter

Samo dva dana nakon što su odvjetnici iznijeli završne riječi u njegovom suđenju za klevetu protiv bivše supruge Amber Heard, Johnny Depp je iznenadio brojne obožavatelje dolaskom na pozornicu tijekom koncerta Jeffa Becka, piše Hollywood Reporter.

Sudeći prema brojnim snimkama s društvenih mreža, Depp je koncertu u britanskom Sheffieldu izašao na pozornicu sa svojom gitarom te zajedno s Beckom "Isolation", obradu pjesme Johna Lennona iz 1970. godine. Uslijedile su obrade pjesama “What’s Going On” Marvina Gayea i “Little Wing” Jimija Hendrixa.

Opće je poznato da je prije nego što je postao glumac, Depp želio biti glazbenik. Čak je pričao o svojim glazbenim ciljevima iz mladosti i u sudnici, napominjući da nije postigao uspjeh koji je htio, što ga je potaknulo da se u potpunosti posveti glumi.

Usprkos glumi, posvetio se glazbi u kasnijim godinama te se pridružio rock bendu Hollywood Vampires, u kojem se nalaze Alice Cooper i Joe Perry iz Aerosmitha.

Podsjetimo, Johnny Depp tuži Amber Heard za klevetu, tvrdeći da mu je uništila reputaciju i karijeru jer je u kolumni koju je 2018. objavio Washington Post napisala da je bila izložena obiteljskom nasilju tijekom braka, ne navevši pritom Deppovo ime.

image

Jeff Beck

Larry Marano/Shutterstock Editorial/Profimedia/Larry Marano/Shutterstock Editorial/Profimedia

Heard je podnijela protutužbu i traži 100 milijuna dolara odštete zbog tvrdnji Deppovog bivšeg odvjetnika Adama Waldmana da su njezine tvrdnje o zlostavljanju "prijevara".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:54