U PRITVORU

ŠOK U GLAZBENOM SVIJETU Chris Brown i još dvojica muškaraca uhićeni u Parizu zbog silovanja, djevojka je detaljno opisala policiji što se dogodilo

 
Chris Brown
 Danny Moloshok / REUTERS

R&B pjevač Chris Brown je uhićen u Parizu zbog sumnje na silovanje.

24-godišnja žena ga je optužila da ju je silovao 15. siječnja u jednom hotelu u Parizu.

Policija je za Daily mail rekla da su nakon njezine prijave u pariškom pritvoru Brown i još dvoje ljudi. Brown je priveden jučer, a još je u pritvoru dok policija proučava prijavu žene koju je navodno silovao.

Jedan od privedenih je navodno tjelohraniteljl Chrisa Browna, otkrio je jedan od policajaca.

Francusko izdanje magazina Closer javlja da je žena koja ga je optužila rekla da ju je silovao u hotelu Mandarin Oriental. Upoznala je Browna u noćnom klubu Le Crystal, u blizini Champs Elyseea. Ispričala je da se on zatim vratio u hotel s drugom ženom i još trojicom muškaraca. Navodna žrtva tvrdi da ju je Brown pozvao u svoju hotelsku sobu i zatim ju napastovao kad su ostali sami. Za zlostavljanje je optužila i njegovog tjelohranitelja i još jednog prijatelja.

'Optužen je za silovanje i zadržan u policiji. Uhićen je u ponedjeljak zbog optužbi za silovanje. Uz njega su uhićena još dvojica muškaraca, a u tijeku su ispitivanja. To se navodno dogodilo 15. siječnja', poručuju iz policije.

Ni Brown niti njegovi agenti nisu bili dostupni za komentar.

Chris Brown je u pravnim problemima još otkako je 2009. godine priznao krivnju za napad na njegovu tadašnju djevojku Rihannu. Uvjetna kazna za taj slučaj mu je završila 2015. godine.

Brown (29), koji je već ranije imao problema s pravosuđem, među ostalim zbog napada na pjevačicu Rihannu 2009. godine, ostao je u pritvoru u utorak, kazao je pravosudni izvor.

Brown se izjasnio krivim za napad na tadašnju djevojku Rihannu u incidentu koji je došao na naslovnice diljem svijeta s fotografijom njezina natučena lica.

Godine 2016. Brown je uhićen u Los Angelesu nakon što ga je jedna žena optužila da je uperio pištolj u nju. Brown je odbacio te optužbe.

Silovanje u Francuskoj kažnjava se zatvorskom kaznom u trajanju do 15 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:31