NAPUSTILA I ŠKOLU

Šokantan video kćeri Charlieja Sheena: ‘Otišla sam iz majčine kuće pakla‘

Kći Charlieja Sheena i Denise Richards nije više mogla podnijeti život sa svojom majkom i očuhom
 Ixola/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Kći glumice Denise Richards i glumca Charlieja Sheena, Sam, iznijela je šokantna priznanja u videima koje je snimila za TikTok. 17-godišnjakinja je izjavila da je život s Denise (50) i očuhom Aaronom Phypersom (48) "pravi pakao" te da zbog toga nije spavala ni jela, što je dovelo do toga da se osjeća depresivno.

U drugom je videu dodala da je otišla iz majčine kuće i da trenutno živi kod oca Charlieja Sheena. Napustila je srednju školu, počela je više voljeti sebe i imala "duhovno buđenje."

"Prije godinu dana bila sam zatočena u nasilnom kućanstvu, mrzila samu sebe, danima ne bih jela ili spavala, bila sam užasno depresivna, mrzila školu i tako dalje... Danas sam se konačno iselila iz te kuće pakla, doživjela sam duhovno buđenje, imam dvije mačke, sretno sam sama, puna ljubavi prema sebi i napustila sam srednju školu", rekla je Sam.

Kako otkriva izvor za PageSix, Sam nije željela slijediti majčina pravila te je zato otišla od kuće.

Zvijezda serije "Real Housewives Of Beverly Hills" ima troje djece - Sam i Lolu Rose s bivšim suprugom Charliejem Sheenom te posvojenu kćer Eloise. Sam također ima polusestru Cassandru Jade Estevez, koju je Charlie dobio sa svojom djevojkom iz srednje škole, te polubraću Boba i Maxa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:03