BORBA ZA ŽIVOT

Šokantna ispovijest legendarnog pjevača koji je žario i palio globalnim top listama, a onda otišao na više od 300 plastičnih operacija

 Getty Images / Getty Images

Pete Burns, engleski glazbenik najpoznatiji kao osnivač benda Dead or Alive, koji je 80-ih izbacio hit 'You Spin Me Round', u intervjuu za emisiju 'Celebrity Botched Up Bodies' otkrio je šokantne razmjere plastičnih operacija kojima se podvrgnuo, piše Daily Mail.

Samog je sebe usporedio s Frankensteinovim čudovištem, a kako je otkrio, u želji za savršenim izgledom, pod nožem je završio više od 300 puta.

- Nadam se da me ni Bog neće prepoznati kad navršim 80 i odem u nebo - rekao je Pete u intervjuu.

Njegova opsjednutost promjenom izgleda i brojnim operacijama započela je prije više od dva desetljeća.

- Jednostavno sam došao do zaključka da moram izgledati dobro - zaključio je.

S operacijama je započeo nakon što je slomio nos pa je silom prilika završio u operacijskoj sali.

- Kad sam se probudio odmah sam znao da je nešto pošlo po krivu - prisjetio se Pete.

Nakon svega upustio se u potragu za savršenim nosom pa je tako bio na desetak korektivnih tretmana, a to je uključivalo i ugradnju implantata u jagodice i povećanje usana.

- U koži su mi se počele stvarati rupe, a ako bih previše pritisnuo svoje lice, izlučivao bih žutu tekućinu - ispričao je neke od strašnih detalja.

Bacio se na uklanjanje implantata, no do tada su mu već stradala jetra i bubrezi. Poslije svega Pete je pao u duboku depresiju, lijekovi koje je uzimao utjecali su na njegovo zdravlje pa je završio u bolnici.

- Razvili su mi se krvni ugrušci, dobio sam plućnu emboliju i crne mrlje po koži za koje sam mislio da su modrice. Ubrzo me moj vozač pronašao bez svijesti - prisjetio se Pete.

Deset dana se u bolnici borio za život i na kraju se od svega čudesno oporavio. No, za to vrijeme kao posljedica svih plastičnih operacija izgubio je sve zube.

- Ljudi možda misle da sam užasno ružan, ali ja želim zadržati ovaj izgled - zaključio je glazbenik u intervjuu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:28