‘BIJEG IZ PALAČE‘

Šokantne scene filma uznemirile Britaniju: Meghan Markle u ‘prometnoj nesreći‘ koja podsjeća na Dianinu

Hoće li britanska javnost konačno otkriti prave razloge zašto su Harry i Meghan napustili kraljevsku obitelj?
Objavljen je trailer novog filma Escape the Palace u kojem su prikazane šokantne scene prometne nesreće Meghan Markle
 Imp Features/Imp Features/Profimedia

Britanska kraljevska obitelj ponovno se našla u središtu pozornosti nakon što je izašao trailer novog kontroverznog TV filma "Escaping the Palace". Film govori o princu Harryju i Meghan Markle te njihovu napuštanju kraljevske obitelji nakon rođenja sinčića Archieja.

U objavljenom traileru možemo vidjeti Meghan Markle (koju glumi Sydney Morton) kako umire u prometnoj nesreći. U scenama koje jako podsjećaju na stvarnu smrt neprežaljene princeze Diane, prevrnuti automobil okružen je brojnim fotografima.

image
Imp Features/Imp Features/Profimedia

Očajni princ Harry (kojeg glumi britanski glumac Jordan Dean) probija se kroz masu ljudi prije nego što otvori vrata automobila, a ozlijeđena Meghan moli ga da joj pomogne. No, nesreća je ipak samo Harryjeva noćna mora. Ove scene izazvale su žestoke reakcije kako britanske, tako i svjetske javnosti.

Također je zanimljiv detalj da je princ William (kojeg glumi Jordan Whalen) prikazan kao zlikovac, a njegov mlađi brat predbacuje mu što nije progovorio o rasizmu s kojim se njegova voljena Meghan susrela u kraljevskoj obitelji.

image
Imp Features/Imp Features/Profimedia

"Ono što predstavlja problem nije boja kože, već kultura. Meghan je Amerikanka. Ponaša se kao da je poznata osoba, a ne članica kraljevske obitelji", govori princ William svome bratu u traileru kontroverznog novog filma. Bijesni princ Harry predbacuje mu što nije progovorio o rasizmu s kojim se Meghan suočila, a to se od njega kao budućeg kralja očekuje.

Ova drama otkrit će "prave detalje" iza odluke kraljevskog para da napuste kraljevsku obitelj i sve što im takav stil života pruža. Cijela radnja, kao i dijalozi, zasnovani su na svemu što su bivši vojvoda i vojvotkinja od Sussexa rekli tijekom intervjua s Oprah Winfrey, a gledatelji će, također, moći vidjeti kako se mijenjao odnos kraljevske braće, kao i napetost koja se osjećala između Meghan Markle i Kate Middleton.

Nakon odlaska iz kraljevske obitelji, princ Harry i Meghan Markle preselili su se u Kanadu, gdje su pronašli sreću zajedno s djecom, sinčićem Archiejem i kćerkicom Lilibet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 07:48