ŽIVOTNA TRAGEDIJA

ŠOKANTNO PRIZNANJE GLUMCA 'Rekli su da mi se otac ubio jer sam priznao da sam homoseksualac'

 Pascal Le Segretain / Getty Images

Colton Haynes, poznat po ulozi u seriji ‘Arrow’, otkrio je u intervjuu za magazin Out da je njegov otac počinio samoubojstvo nedugo nakon što je kao tinejdžer roditeljima otkrio da je homoseksualac.

28-godišnji glumac krasit će naslovnicu magazina, a u intervjuu je između ostalog pričao o trenutku kad je kao 14-godišnjak obitelji i prijateljima otkrio da je gay, piše Daily Mail.

‘Ja sam zadnja osoba na svijetu koja bi rekla da ima strogog oca. Međutim, rekli su mi da mi se otac ubio kad je saznao da sam homoseksualac. Naravno, to me strašno pogodilo i nije mi bilo jasno kako to netko može reći, a istinu nikad nećemo saznati. Moj brat, mama i ja išli smo po tatine stvari i jedina slika koju je imao na frižideru bila je slika mene na maloj maturi’, rekao je Haynes.

Njegov otac William se ženio sedam puta, a nakon što se rastao od Haynesove mame Dane, sa sinom nikad nije bio blizak. Jedan je daljnji rođak nazvao Haynesa i rekao da mu se tata ubio tabletama.

Glumac iz Kansasa je priznao da je još od prvog razreda osnovne škole znao da je homoseksualac, ali je seksualnu orijentaciju krio zbog škole i karijere, a u Los Angeles je doselio radi glume sa 17 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:10