KRENULA JE DALJE

Sophie Turner nakon mučnog razvoda strastveno ljubi bogatog aristokrata: Slovi za jednog od najpoželjnijih neženja

Dok je zvijezda ‘Igre prijestolja‘ uživala s 29-godišnjim aristokratom u Parizu, Joe je u utorak izveo njihovu djecu povodom Hallowena

Joe Jonas i Sophie Turner

 Rbe/Kcs Presse/Profimedia/Rbe/kcs Presse/profimedia

Sophie Turner uhvaćena je u poprilično strastvenom poljupcu s najpoželjnijim britanskim neženjom Peregrineom Pearsonom u subotu u Parizu, samo mjesec dana otkako je njezin bivši suprug Joe Jonas podnio zahtjev za razvod.

Dok je 27-godišnja zvijezda "Igre prijestolja" uživala s 29-godišnjim aristokratom, Joe je u utorak izveo njihovu djecu na obilazak susjedstva povodom Hallowena u New Yorku.

image

Joe Jonas s djecom za Halloween

Fernando Ramales/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Fernando Ramales/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Na fotografiji koju je objavio The Sun, Sophie ljubi Peregrinea koji je nedavno okončao vezu s unukom kralja Charlesa. Peregrine, koji je nasljednik 4. vikonta Cowdraya i čije se obiteljsko bogatstvo procjenjuje na 224 milijuna funti, razišao se od manekenke princeze Grčke i Danske Marije-Olympije (27) u rujnu.

Novi par uživao je u romantičnom druženju u javnosti, prije no što su se odvezli svatko u svom automobilu s vozačima, no kasnije su se ponovno sastali na gradskom stadionu Stade de France gdje je Sophie otkrila trofej.

image

Sophie Turner

Mickael Chavet/Zuma Press/Profimedia/Mickael Chavet/zuma Press/profimedia

Prema pisanju The Suna, jedan je promatrač ispričao: "Stigli su zajedno na mjesto preuzimanja vozača izvan kolodvora. Činilo se kao da su oboje stigli Eurostarom iz Londona. Stajali su tamo nekoliko minuta, čavrljali i puno se smijali. On je zatim skinuo šešir i nagnuo se kako bi je poljubio. Nakon poljupca su se razišli".

Peregrine se u međuvremenu sam vratio u svoj pet milijuna funti vrijedan posjed u Chelseaju.

Dok se očito čini da je Sophie krenula dalje, Joe je kod kuće obavljao očinske dužnosti, pa je 34-godišnji glazbenik snimljen kako šeće West Villageom u New Yorku odjeven kao princ dok gura svoju djecu u kolicima za princezu. Njihove je kćeri, 3-godišnju Willu i 15 mjeseci staru Delphine ukrcao u dječja kolica koja su bila ukrašena ružičastim i zlatnim kolicima. Činilo se da je Joe dobro raspoložen jer je uživao u kvalitetnom vremenu s djecom i stvarao posebne uspomene za Willu i Delphine.

Sve ovo se odvilo nakon što je Joe nedavno postigao sporazum o privremenom skrbništvu sa Sophie, nakon njihovog razlaza. Bivši par dao je zajedničku izjavu u kojoj najavljuju svoj novi dogovor nakon što su prošlog tjedna prošli kroz medijaciju usred njihove brutalne brakorazvodne borbe.

DailyMail.com je prethodno dobio sudske dokumente koji otkrivaju novi dogovor o skrbništvu koji će svakom roditelju omogućiti dva tjedna sa kćerima, a djevojčice će putovati na potezu SAD i Velika Britanija.

"Nakon produktivnog i uspješnog posredovanja, složili smo se da će djeca podjednako provoditi vrijeme u domovima punim ljubavi i u SAD-u i u Velikoj Britaniji. Radujemo se što ćemo biti sjajni suroditelji", rekli su Joe i Sophie u zajedničkoj izjavi.

Dok će Jonas djevojčice povesti na turneju sa svojim bendom The Jonas Brothers, Turner će s njima provesti Božić u Velikoj Britaniji okružena svojom obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 18:34