NIŠTA OD MIRA

Sophie Turner u sve ružnijem razvodu podrušku pruža prijateljica Taylor Swift

Pjevačica nije samo rame za plakanje glumici. Dala joj je svoj stan u Tribeci u New Yorku, pa s kćerima ne mora biti u hotelu

Sophie Turner s djecom u New Yorku

 T.jackson/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/T.jackson/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nema sumnje da će raspad četverogodišnjeg braka glumice Sophie Turner (27) i glazbenika Joea Jonasa (34) još mjesecima biti vruća tema i da neće biti nimalo prijateljski kako se pisalo kada je tek pukla priča o njihovu razvodu.

Oboje će, osim jako dobrih odvjetnika, trebati potporu obitelji i prijatelja. Jonas ima svoju braću s kojom je iznimno blizak, a Sophie Turner, osim od svoje obitelji u Engleskoj, najveću je podršku dobila od Taylor Swift.

Taylor nije samo rame za plakanje i nije samo "odvela Sophie na večeru i druženje da je malo razveseli", ona je glumici dala na korištenje svoj golemi stan u New Yorku, gdje može živjeti s kćerima dok se s Jonasom bori oko skrbništva i drugih pitanja razvoda.

image

Taylor Swift i Sophie Turner

Josiahw/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Josiahw/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Par ima dvije kćeri, trogodišnju Willu i jednogodišnju Delphine, čije je ime javnost tek sada doznala.

Page Six objavio je da se uskoro bivši bračni par, dogovorio da će, dok se bave pravnim stvarima, živjeti u New Yorku.

Taylor, poznata i kao spretna poduzetnica, stan u popularnom kvartu Tribeca kupila je kao jednu od svojih brojnih investicija, no sada je ključeve dala Sophie. Prije no što će joj Taylor ustupiti stan, zvijezda "Igre prijestolja" odsjedala je s kćerima u finom hotelu.

Paparazzi su Marvelovu zvijezdu snimili nekoliko puta u Tribeci, među ostalim i dok se pozdravljala s djevojčicama nakon što ih je uz pomoć neimenovane žene smjestila u automobil, s velikim koferom, kolicima i putnim krevetićem - malene su očigledno išle k tati Joeu. I Jonasa su fotoaparati uhvatili na ulici, dok je s dadiljom kćeri vodio u igraonicu, navodno na rođendansku zabavu. Također, snimljeni su zajedno u jednom restoranu gdje su ručali s kćerima.

image

Sophie Turner i Joe Jonas s djecom na večeri

Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Tmz/backgrid/backgrid Usa/profimedia

U mogućnost diskretnog i prijateljskog razvoda, moglo se posumnjati odmah nakon vijesti da je Jonas, 5. rujna, predao papire na sudu u Miamiju, kao razlog navodeći da je brak "neopopravljivo uništen". Odmah se počela plesti i priča kako je on divan tata, a ona, eto "voli izlaske".

TMZ je brzinski našao sugovornike koji su otkrili da bi Sophieno "prekomjerno tulumarenje" moglo biti ključni faktor u glazbenikovoj odluci da zatraži razvod.

Jedan im je izvor rekao da ona uživa u noćnom životu i zabavi, dok Joea veseli miran život kod kuće. Problemi u braku su trajali više od pola godine, rekli su, a Joe se brinuo o njihovoj djeci gotovo non-stop, čak i dok je bio na turneji. Zanimljivo je da je Sophie nekoliko tjedana prije njegova odlaska na sud bila na koncertu Jonas Brothersa u Austinu u Texasu, gdje je Joe izveo svoju ljubavnu pjesmu "Hesitate", napisanu upravo za nju.

Djevojčice su, pisali su američki mediji jasno pokazujući kome su naklonjeni, najviše vremena provodile s ocem ali on je ipak predložio "podijeljenu roditeljsku odgovornost", dakle podijeljeno skrbništvo nakon razvoda.

Prošlog tjedna, Turner je tužila Jonasa, tvrdeći da je sakrio putovnice njihovih kćeri, da bi je spriječio da s njima otputuje u rodnu Englesku. Osim tužbe, Sophie se, navodno, požalila svojim odvjetnicima da je preko medija doznala da je Jonas predao zahtjev za razvod. On je žestoko negirao sve njezine optužbe, rekavši kako nije oteo svoju djecu, te da je svoju uskoro bivšu suprugu obavijestio da želi razvod.

Suštinski, s obzirom na predbračni ugovor koji jasno definira što tko dobiva, jedino pitanje u ovoj parnici je skrbništvo. Page Six razgovarao je s njujorškim odvjetnikom Aaronom Richardom Golobom, specijaliziranim za razvode o potencijalnim scemarijima slučaja Turner - Jonas.

Golob je uvjeren da će on biti dug i mučan, te dodao je kako je pravno priča jako zapetljana, jer uz sve uključuje i tri suda i dva različita pravna sustava: zahtjev za razvod predan je u Miamiju, Sophie je tužbu digla u New Yorku, a pokušava pravnu bitku prebaciti u rodnu Veliku Britaniju.

image

Sophie Turner i Joe Jonas

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Pjevač je na preliminarnom saslušanju u Miamiju očekivano rekao kako želi da se razvod riješi u SAD-u, dok Sophie želi u Englesku, gdje se nada da će odgajati svoje kćeri. Sud je odluku odgodio u iščekivanju rezultata njezine tužbe za uzimanje putovnica.

Ona nikad nije krila da bi se voljela vratiti u svoju domovinu, pa i da je Joea pokušavala nagovoriti na preseljenje.

Prošle godine, u intervjuu za britanski Elle, priznala je kako osjeća silnu nostalgiju.

- Nedostaju mi ljudi, stavovi, sve... Polako pokušavam odvući supruga tamo. - izjavila je i dodala da iako obožava živjeti u SAD-u, voljela bi živjeti u Engleskoj zbog vlastitog mentalnog zdravlja.

- Volim biti u blizini prijatelja i obitelji - kazala je te dodala da bi selidba na Otok bila dobra i za njezinu djecu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 09:33