‘ZGODNA MAJKA‘

Soraja oduševila novim fotkama iz Dubaija, fanovi: ‘Je li moguće da su ovolike?! Najbolje grudi na Balkanu i šire‘

Trenutno se nalazi u Dubaiju, odakle starleta svakodnevno objavljuje fotografije luksuznog života kojeg živi

Soraja Vučelić

 Screenshot/instagram/

Starleta Soraja Vučelić prije nekoliko mjeseci bila je u centru pažnje medija kada je otkriveno da živi u stanu vrijednom osam milijuna eura. Sorajina raskošna nekretnina u kojoj živi s partnerom i sinom Kanom nalazi se u Zagrebu, a cijela obitelj se trenutno nalazi u Dubaiju odakle starleta svakodnevno objavljuje fotografije luksuznog života kojeg živi. Naravno, neizostavno je i njeno poprsje koje je istaknula u posljednjoj objavi.

Nakon serije fotografija sina, Soraja je objavila i slike s večeri s prijateljicom na koju je stigla obučena u crvenu haljinu s izrezima, a izgled je dopunila skupocjenom masivnom ogrlicom i Rolex satom, prenosi Mondo.

Ipak, pogled njenih pratitelja se zadržao na poprsju. Neki su se upitali "je li moguće da su ovolike", a drugi su je nazvali i "božicom". Nadalje, prozvali su je "zgodnom majkom", a njeno su poprsje imenovali "najboljim na cijelom Balkanu, ali i šire".

Podsjetimo, starleta se proslavila 2011. godine kada je sudjelovala u ‘Big Brotheru‘, a jedna je od rijetkih natjecateljica koja je iskoristila svoju reality karijeru te je aktualna i desetljeće nakon reality showa. U regionalnom ‘Big Brotheru‘ izdvojila se sa svojim atraktivnim izgledom i drskim stavom, a karijera joj je nakon izlaska iz showa krenula uzlaznom putanjom.

Doduše, prošle godine je objasnila kako bi voljela ostati "anonimna".

- Voljela bih pasti u zaborav, više volim biti anonimna. Ovom prilikom bih zamolila novinare da prestanu pisati o meni. Nikada nisam sanjala o luksuznom životu, sve mi se dogodilo spontano. Sad kad je Kan došao na svijet, potpuna sam. Jedva čekam da se vratim doma da ga zagrlim - iskrena je bila Vučelić koja je postala i majka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:26