MEDIJI SU NAPUHALI STVAR

Soraju bivši napao nožem, završila u bolnici: 'Nije me imao namjeru povrijediti'

 Screenshot

Srpski su se mediji u četvrtak raspisali o ‘pokušaju ubojstva slavne starlete’ Soraje Vučelić, no ona je za RTL još jednom objasnila da su mediji previše napuhali cijelu stvar i da je nogometaš nije htio ozlijediti.

Naime, u noći s utorka na srijedu Soraja Vučelić zabavljala se s prijateljicama i Stefanom Mihajlovićem, bivšim nogometašem Crvene zvezde, na jednom beogradskom splavu, a društvo je zabavu nastavilo u Stefanovoj vili. Kad je Soraja poželjela poći kući, Stefan, s kojim je bila u vezi, nije bio sretan zbog toga. Par se počeo svađati, naguravati, a Stefan je izvadio nož i počeo mahati s njim.

Soraja Vučelić je završila u beogradskoj Hitnoj zbog ozljeda, porezotina po vratu i trbuhu, a sad je na kućnoj njezi.

‘Pa, znate, u biti su cijelu stvar malo napumpali. Ali nemam ništa posebno za dodati osim da je sve bilo tako slučajno da stvarno nitko nije imao namjeru povrijediti me. Zezali smo se i eto, slučajno se dogodilo’, rekla je Soraja za RTL.

Dodala je da bivšeg nema namjeru tužiti te nema smisla više komentirati slučajni događaj.

Nekadašnji nogometaš već vodi spor na sudu nakon što je u rujnu prošle godine svojim Porscheom prošao kroz crveno i usmrtio jednog muškarca, dok starleta vodi nekoliko sporova.

‘Uvijek ispada neki skandal, kao da sam neka skandalozna ličnost, a stvarno nisam. I onda mi stvarno ne odgovara kad ovako nešto pišu. Što je najgore, nikad se ne zaustave’, kaže Soraja za RTL.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:42