GODINAMA JE ŠUTJELA

Spajsica otkrila da je bila seksualno zlostavljana: ‘Osjećala sam se vrlo ranjivo i oskvrnjeno‘

Spomenuti incident dogodio se u hotelu u Istanbulu, a napao ju je maser noć prije debitantskoga nastupa benda Spice Girls

Melanie C

 Nicole Kubelka/Geisler-Fotopress/Geisler-Fotopress/dpa Picture-Alliance via AFP

Melanie C, poznatija kao Sporty Spice, tvrdi kako ju je maser seksualno zlostavljao noć prije debitantskoga nastupa benda Spice Girls. Pjevačica, punoga imena Melanie Chisholm, spomenuti incident, koji se dogodio u hotelu u Istanbulu, opisala je gostujući u podcastu "How To Fail", gdje je promovirala svoje nove memoare "Who I Am".

- Osjećala sam se tako ranjivo i oskvrnjeno. Nekako sam odmah ‘zakopala‘ to što mi se dogodilo, jer postojale su druge stvari na koje sam se tad trebala usredotočiti. S bendom sam tjedne provodila na probama i to me natjeralo da se fokusiram na nastup, a ne na napad - rekla je Melanie, a prenosi The Guardian.

- Nisam željela dizati frku oko toga, a nisam niti imala vremena baviti se time. Napad koji sam ja doživjela bio je relativno blag u odnosu na druge oblike seksualnog nasilja. U početku nisam namjeravala spominjati napad u memoarima, ali odlučila sam ipak pisati o njemu nakon što ga se prisjetila u snu. Mislim da je jako važno da to napokon kažem i da se konačno pozabavim time i procesuiram sve što mi se tad desilo - dodala je.

- Tad sam zbog prirode posla morala biti u okruženju u kojemu se skidaš pred tom profesionalnom osobom, što je dodatno povećalo moju zbunjenost oko čitavoga događaja. Osjećala sam se vrlo ranjivo, bilo mi je neugodno - prisjetila je pjevačica.

Nakon što su se Spice Girls raspale, Chisholm je otvoreno govorila o problemima s kojima se suočavala dok je bila dio benda. Na vrhuncu slave borila se, naime, s poremećajem prehrane i patila je od depresije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:24