ZAVRŠILI I NA SUDU

Sportska zvijezda uhvatila bivšu u oralnom seksu sa suigračem: ‘Skoro sam iskrvario i umro. Doslovno!‘

Jedna je svjedokinja izjavila na sudu da je te noći čula čovjeka kako govori ‘je*** ću je ubiti‘

Michael Lichaa s bivšom djevojkom

 Instagram/7newssyd

Bivša zvijezda NRL-a, igrač ragbija Michael Lichaa ‘zamalo je umro‘ nakon što je skoro iskrvario jer je šakom udario u prozor nakon što je ulovio bivšu djevojku u oralnom seksu sa svojim kolegom iz tima.

Lichaa je bio zaručen s Karom Childerhouse još u veljači 2021. kada se dogodio navodni incident, a bivši libanonski reprezentativac tvrdi da se probudio u ranim satima nakon dana teškog opijanja i vidio je kako ga vara u njegovu vrtu. Da stvar bude ‘još bolja‘, nije bila riječ o nekom drugom muškarcu koji je njezin dečko, već Lichaa tvrdi da se ‘zaigrala‘ s njegovim bivšim suigračem Adamom Elliottom.

Zbog toga mu se zamračilo pred očima, a onda je rukom razbio prozor na ulaznim vratima te je zbog te ozljede izgubio nevjerojatnih 2,5 litre krvi. Sud je saslušao njegov iskaz u petak, u kojem je opisao ovaj navodni događaj.

"Nisam mogao izbaciti iz glave sliku moje zaručnice koja prakticira oralni seks s mojim najboljim prijateljem", rekao je Lichaa na sudu. Jedna je svjedokinja prethodno izjavila na sudu da je te noći čula čovjeka kako govori "je*** ću je ubiti."

Lichaa je bio na sudu nakon što je optužen za kazneno djelo obiteljskog nasilja, ali na pitanje o tvrdnjama da je napao svoju bivšu djevojku, bivši suigrač Elliott rekao je da se ‘ne slaže‘ s njima. Lichaa je saznao da su njegove optužbe odbačene kada je bivša zaručnica odbila svjedočiti protiv njega.

Elliott, koji sada igra za Canberra Raiders i ima povijest incidenata izazvanih alkoholom, također je potvrdio Lichainu verziju događaja od dotične večeri prije 18 mjeseci. Danas ima novu djevojku.

Elliott je rekao sudu da je pio 12 sati u Lichainoj kući u Connells Pointu na jugu Sydneyja 14. veljače prošle godine. Lichaa je navodno urlao svojoj bivšoj djevojci: "Što to, dovraga, radiš?", a onda se vratio u kuću i razbio rukom prozor. Kasnije je bio podvrgnut operaciji kako bi mu liječnici spasili život jer je u tom incidentu izgubio previše krvi.

Optuženi, koji je u međuvremenu pronašao ljubav s drugom djevojkom, dao je kratku izjavu za NCA NewsWire nakon presude. "Drago mi je da je konačno istina izašla na vidjelo; cijelo sam vrijeme bio vrlo uvjeren u istinu. Sada samo želim sve ostaviti iza sebe i nastaviti sa svojim životom i sretnim danima koji su pred nama", rekao je Lichaa.

Bilo je to teških 18 mjeseci za njega jer je zbog ozljeda bio spriječen nastupiti na terenu. Od tada se morao i povući nakon što je odigrao više od 100 utakmica za NRL.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:51