NEGIRAO PRELJUB

Sportski voditelj imao aferu s prijateljicom svoje kćeri dok mu se žena borila s rakom: Sad ju je oženio!

Richard Keys i 31 godinu mlađa Lucie Rose vjenčali su se ovoga vikenda, ipak mnoge je njihov odnos povrijedio

Richard Keys oženio kćerinu prijateljicu

 Instagram/

Nogometni stručnjak i sportski komentator Richard Keys (66) u tajnosti se vjenčao s 31 godinu mlađom prijateljicom svoje kćeri nakon što je prethodno zanijekao da se zaljubio u mladu odvjetnicu dok mu se žena borila s rakom.

Bivši voditelj Sky Sports Newsa oženio je Lucie Rose (35) na privatnoj luksuznoj ceremoniji vrijednoj 20.000 funti na kojoj su prisustvovali brojni prijatelji i članovi obitelji, ali među njima nisu bili njegova kćer Jemma ni sin Joshua.

Richard je prekinuo s majkom svoje djece Juliom Keys nakon 36 godina braka kada su se 2016. godine pojavile novosti o njegovoj šokantnoj aferi. Njegova bivša otkrila je kako ju je afera supruga razorila kad se oporavljala od raka, a uništila je i živote njihovo dvoje djece. Richard je negirao aferu s Lucie i napomenuo da nije napustio svoju ženu koja se borila s rakom.

Julia je izjavila kako je afera uništila karijeru njezine kćeri glumice koja je pala u depresiju i počela imati probleme s ovisnošću o alkoholu. Jemma je također imala pravne probleme zbog niza uvredljivih poruka koje je poslala novoj partnerici svog oca Lucie, a svojoj bišvoj prijateljici, ali tužiteljstvo je odbacilo optužbe jer je Jemma bila u alkoholiziranom stanju kada je slala poruke.

S karijernim problemom Richard se suočio 2011. godine kada je otpušten sa svog posla na kojem je zarađivao 500 tisuća funti godišnje kao voditelj Sky‘s Premier League nakon što je izrekao omalovažavajuće komentare o sutkinji Sian Massey-Ellis.

Richard je zaprosio novu partnericu Lucie prije dvije godine. Zbog pandemije vjenčanje se odgađalo nekoliko puta, ali končano je održano prošlog vikenda na otvorenom u Kingswearu u blizini Brixhama. Par je rezervirao smještaj za svoje uzvanike u Dart Marina Hotelu s četiri zvjezdice, a trajekt je prevozio goste do rijeke gdje se odvijala ceremonija vjenčanja koja je započela u 13 sati, a nakon toga novopečeni bračni par uživao je u hrani i piću sa svojim uzvanicima.

„Jako sam sretan, iako sam malo nervozan. Na medeni mjesec idemo u Kanadu što je malo drugačije”, Keys je izjavio za The Sun prije ceremonije.

image

Vjenčanje Richarda Keysa

Screenshot YouTube

„Potom se oboje vraćamo na posao u kolovozu jer za mene počinje nogometna sezona”, rekao je o budućim planovima.

„Ne znam što se dogodilo. Ne znam zašto je naš brak završio tako kako jest, ali moja žena se borila s rakom sedam godina prije nego što sam je ostavio i sada je u remisiji sedam godina”, izjavio je Richard vezano za svoj prethodni brak.

„Išao sam sa suprugom svaki dan u London za vrijeme njezine borbe s rakom, prije važne operacije nakon koje se oporavila”, opovrgavao je Richard aferu s prijateljicom svoje kćeri za vrijeme suprugine borbe s rakom, a Julia je u travnju 2018. pisala u svojoj knjizi „The MANScript” o tome kako je Richardova afera uništila njezin svijet i svijet njihove djece. I da je Richard tek te godine priznao da je imao aferu s Lucie.

Keys i dalje živi u Dohi gdje je upoznao Lucie, za koju je tvrdio svojoj bivšoj supruzi da je on Lucie i njezinim prijateljicama „tata iz Dohe”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2024 05:08