PESMA ZA EVROVIZIJU

Srbi nezadovoljni Breskvičinim stajlingom: ‘Samo idiot tu vidi anđela, to je orao, simbol naše moći i slobode‘

Što ona sad tu izigrava anđela kad dobro znamo da je ispod pupka tetovirala vražje rogove, pitaju se komentatori na društvenim mrežama

Anđela Ignjatović Breskvica

 Screenshot/YouTube

Nije anđeo, nego orao, kaže Lazar Ilić, modni dizajner i stilist koji je zaslužan za krila koja Anđela Ignjatović Breskvica nosi na natjecanju "Pesma za Evroviziju", na kojem Srbija bira svog predstavnika/cu za Eurosong.

Njezin stajling nije se svidio publici, koja upozorava da su krila već viđena na Eurosongu i podsjeća kako su ih na pozornici nosili i Roko Blažević te norveški pjevač Tix.

- Nijedan od njih nije dobro prošao, pa neće ni Breskvica. Uostalom, što ona sad tu izigrava anđela kad dobro znamo da je ispod pupka tetovirala vražje rogove - pitaju se komentatori na društvenim mrežama, kojima sad na kritike odgovara dizajner Breskvičinog kostima.

- Ovo na Breskvici nisu anđeoska krila, nego krila moćnog orla. Samo idiot može tu vidjeti anđela umjesto orla. A orao je kroz našu povijest postao simbol moći i slobode. Kako se pjesma zove ‘Orlovo gnezdo‘, svatko normalan lako može ustanoviti da su krila na Breskvici u funkciji njezine pjesme, koja nema veze ni s kakvim anđelima - kaže Ilić, koji se na našoj Dori brinuo za "dijamantni" stajling Natalie Balmix. Za tu kreaciju dobio je mnoge pohvale.

- Natalie je na Dori nosila suknju i dolčevitu preko kojih je odjenula ručno rađen top od Swarovski kristala, a posebno za ovu priliku izradili smo 10 prstena s kristalima koje je nosila preko rukavica koje su dio dolčevite te ogrlicu koja je na sebi imala iste kristale kao i na prstenju - otkrio je dizajner.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:41