ISTA MAJICA

Srbi primijetili jedan detalj kod Vučića: ‘Sramota predsjedniče, patriote naš, zar New York na grudima?!‘

‘Ali kako Abercrombie and Fitch kad toga nema kod nas da se kupi, a on nigdje ne putuje‘ - našalili su se Srbi

Aleksandar Vučić

 Instagram

Nakon što je izašao novi predizborni spot predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, građane njegove države muči jedna stvar.

Naime, u predizbornom spotu Vučić se pojavljuje u majici s kapuljačom, popularnoj 'dukserici', a na šaljivom i satiričnom Instagram profilu pod nazivom "Njeguj mo srbski jezik" osvanuo je kolaž fotografija Aleksandra Vučića na kojima je uvijek u svojoj omiljenoj majici.

"Nađi nekog da te voli kao što predsjednik Aca voli ovu duksericu", napisali su u opisu fotografije, a Srbi se nisu suzdržavali od duhovitih komentara na objavu.

"Ali kako Abercrombie and Fitch kad toga nema kod nas da se kupi, a on nigdje ne putuje", "Imam samo taj jedan duks, nemam vremena razmišljati o modi i skupoj odjeći... Malo se otrcao po rubovima, ali ga volim... Što ću (tužna violina u pozadini)", "Njemu je najvažnije da mi budemo dobro obučeni", "Slikao sve u jednom danu jer njegov dan traje 48 sati", "Sramota predsjedniče, patriote naš, zar New York na grudima", "Dukserica mora biti stara, biti stara" - glasili su neki od šaljivih komentara pratitelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. rujan 2022 16:39