OBAVILA KOREKCIJE

Srpkinja je slovila za najljepšu tenisku sutkinju, a onda je sve iznenadila izgledom: ‘Zašto si je to napravila?‘

Neki su je strani mediji nazivali čak ‘srbijanskom Jennifer Lopez‘, međutim u međuvremenu se podvrgnula plastičnim operacijama

Marijana Veljović

 Profimedia

Srbijanska sutkinja Marijana Veljović očarala je javnost svojom ljepotom kada se prije nekoliko godina pojavila na velikim turnirima. Neki su je strani mediji nazivali čak ‘srbijanskom Jennifer Lopez‘, međutim u međuvremenu se podvrgnula nekoliko plastičnih operacija te odradila korekcije na svome licu. Zbog toga, kad su je nedavno prikazali u krupnom kadru tijekom rasprave s Rafaelom Nadalom u prvom setu, mnogi je na prvu nisu prepoznali.

"Je li to Marijana Veljović bila u sudačkoj stolici tijekom Nadalova meča? Ako je, moj Bože, što je učinila svome nekad lijepome licu??", glasio je jedan od komentara na Twitteru, a uskoro su uslijedili i drugi.

"Zašto ovo djevojke, Srpkinje, rade sebi! Marijana Veljović, teniska sutkinja, nekad i sad, tj. prirodna i nakon operacija! Po mom mišljenju, netko tko sebi ovo napravi, nije normalan! Ako netko zna zašto to rade, neka objasni", glasio je jedan od komentara na Twitteru.

Iako je Marijana još kao djevojčica htjela postati tenisačica i igrati na Wimbledonu, do njega je došla u drugoj ulozi. Tenisku karijeru nije uspjela ostvariti zbog nedostatka financijskih sredstava, no još kao studentica prve godine ekonomije odlučila se okušati kao sutkinja. Danas je jedna od najpoznatijih na svijetu.

Podsjetimo, Španjolac Rafael Nadal poražen je u drugom kolu Australian Opena od Amerikanca Mackenzieja McDonalda, a tijekom igre uspio se posvađati i s Veljović.

"Stalno sam u žurbi, čak i kada je sve normalno. Odem po ručnik, okrenem se i vidim sat kako odbrojava ‘pet, četiri…‘ s tobom je uvijek isto! Sve je OK. Eno ga, ručnik je tamo, ne mogu ga uzimati svaki put, a on je u najdaljem kutu terena", poručio je sutkinji koja se nije upuštala u raspravu sa slavnim tenisačem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 09:43