NEPOZNATA BRINETA

Srpski glumac Branislav Lečić, optužen za silovanje, snimljen s 30 godina mlađom djevojkom

Nakon teških optužbi glumica koje su javno istupile i rekle kako ih je Branislav Lečić silovao, cijeli slučaj čeka svoj pravni rasplet
Branislav Lečić
 Boris Kovacev/Cropix

Dok se još vuku repovi skandala nakon teških optužbi glumica Merime Isaković i Danijele Štajnfeld koje su javno istupile i rekle kako ih je Branislav Lečić silovao, a cijeli slučaj čeka svoj pravni rasplet, 65-godišnji glumac i bivši ministar kulture Srbije snimljen je u društvu nove djevojke.

Kako donose srpski mediji, Lečić je snimljen na večeri s nepoznatom brinetom u Beogradu, a par je sjedio u restoranu ni ne pokušavajući se sakriti; večerali su i opušteno čavrljali ispijajući pivu. Nakon večere, snimljeni su kako držeći se za ruke lagano šeću u smjeru, barem se tako tvrdi, Lečićeva stana.

To je inače već drugi put da je glumac poznat po svojim ulogama u seriji "Sivi dom" i filmu "Specijalno vaspitanje", a koji je nerijetko angažiran i za hrvatske projekte, posljednje u RTL-ovoj sapunici "Pogrešan čovjek", viđen s istom djevojkom. Lečić i nepoznata brineta, prema procjenama mlađa barem 30 godina od svog odabranika, snimljeni su početkom lipnja i na beogradskom aerodromu Nikola Tesla", a ovaj par ni tada se nije skrivao od očiju javnosti i čvrsto se držao za ruke.

Novu Lečićevu djevojku, mediji su odmah usporedili s glumčevom bivšom suprugom Ninom Radulović. Kako pišu, njih dvije vrlo sliče, no zapravo bi se prije reklo da su slični tipovi žena, jer Radulović je višlja i vitkija.

Lečićev brak s također puno mlađom Ninom Radulović, trajao je od 2010. do 2016., a par je dobio sina Lava. Bio mu je to drugi brak, jer je već iza njega bio bračni brodolom s pravnicom Ivanom Vujadinović za koju je bio oženjen od 1994. do 2007., a u tom braku rođeno je dvoje djece sin Ivan i kći Ana. Kako se od Nine Radulović razišao tiho, ne navodeći razloge, no kada su se u ožujku ove godine pojavile prve optužbe da je Lečić seksualni predator, mediji su počeli kalkulirati kako se njihov brak raspao zbog Lečićevih afera.

Glumac se već duže vrijeme nije oglašavao u javnosti ni istupao sa svojom verzijom događaja, ostajući pri tvrdnji da je nevin, a ni sada nije odgovorio na pitanja medija o novoj ljubavi u svom životu usred skandala koji trese regiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 18:33