SVAĐA NASRED ULICE

Srpski mediji: Ovo je djevojka koja je navodno prevarila Mariju Šerifović, radi se o klasičnoj ljubomori

Posljednjih su dana krenule i razne teorije u srpskim medijima o tome što se uistinu dogodilo

Marija Šerifović

O incidentu koji je Marija Šerifović (37) napravila nasred ulice u Beogradu i dalje se govori. Posljednjih su dana krenule i razne teorije o tome što se uistinu dogodilo, a ona u koju najviše Marijinih obožavatelja vjeruje je ta da ju je partnerica prevarila.

Prisjetimo se kako je u noći između 8. i 9. kolovoza Marija Šerifović, nasred ulice Georga Washingtona u beogradskom Starom gradu, zaustavila vozilo i urlala iz sveg glasa. Na društvenim mrežama pojavila se i snimka. Osim što je vikala, agresivno je udarala šakama o svoj automobil.

Pjevačica je komentirala kako je u tom trenutku saznala za šokantnu stvar iz svog privatnog života te da je reakcija bila tako izazvana.

- Iako se nikoga ne treba ticati, primila sam jednu privatno lošu informaciju. Jedino kome se trebam ispričati je mom automobilu i ako sam nekoga probudila - rekla je pjevačica.

Već se neko vrijeme nagađa kako je Marija u vezi s Džejlom Ramović (20), koja je pobijedila u Zvezdama Granda upravo pod Marijinim mentorstvom. Te su večeri, prema izvorima za srbijanske medije, njih dvije bile zajedno u autu.

- Do sukoba je došlo zbog klasične ljubomore. Marija je bila s partnericom u svom automobilu. Sve je bilo u redu do trenutka kada je partnerica priznala prevaru. Tada je Marija poludjela. Izgubila je kontrolu, zaustavila je vozilo da ne bi napravila prometnu nesreću i počela je vikati – priča izvor za Alo.rs.

Prema njihovim riječima, prije samog incidenta, Marija i njena partnerica bile su u provodu.

- Super su se provele. Bile su vesele, ništa nije ukazivalo da će se ovako završiti. Međutim, razgovor koji je počeo u autu je doveo do ozbiljnog problema između njih dvije. Pjevačica je doživjela napad, zakočila, izletjela iz auta, a sve ostalo se vidi na snimci - kaže izvor.

Na videu koji kruži društvenim mrežama može se vidjeti Marijino agresivno ponašanje. Nakon što je napravila scenu na ulici, ušla je u automobil i glasno vikala ‘Odgovori mi‘, dok ju je njena partnerica bezuspješno smirivala.

Marija Šerifović je nakon ovog incidenta na koncertu u Zrenjaninu nosila zavoj na ruci. Pokušala se opravdati kako zavoj nosi zbog nezgode koja joj se dogodila dok je pomagala majci, no nekoliko dana kasnije snimke su otkrile istinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 22:48