LIKVIDACIJA NA ZRĆU

Srpski mediji: Ovo je misica koja je pravila društvo ubijenom Crnogorcu, hodala s bivšom zvijezdom Reala

Bila je sudionica reality showa ‘Parovi‘ te su je ranije povezivali s nekim srpskim nogometašima

Dragana Banić

 Instagram/Dragana Banić

Goran Vlaović (38) za kojeg crnogorski mediji navode da je bio pripadnik tzv. "škaljarskog klana" ubijen je na Pagu, a ubojica je u bijegu odbacio pištolj.

Iz kluba je izašao u društvu bivše srpske misice Dragane Banić, a zatim je upucan u vrat. U njenom je društvu navodno već danima bio na Pagu, a viđeni su i u nekim drugim noćnim klubovima, piše Blic.

Dragana je, inače, bila sudionica reality showa ‘Parovi‘ te su je ranije povezivali s nekim srpskim nogometašima. Ostali sudionici ‘Parova‘ tvrdili su da se u showu upuštala u intimne odnose, a i mijenjala partnere. Čak je i Đanija Ćurčića u ‘Parovima‘ tražila da je poveže s nogometašima.

"Đani, moraš me izvesti u grad, da me upoznaš s nekim nogometašima. To mi treba. Ali, neki za mene, znaš kakve ja volim", rekla je Ćurčiću, prenosi Mondo.rs. Navodno je već bila s nogometašima Lukom Jovićem (bivši nogometaš Real Madrida), Nemanjom Radonjićem, Sašom Lukićem i sinom Cece Ražnatović i Arkana, Veljkom Ražnatovićem, pišu srpski mediji.

U jednom intervjuu za Wannabe magazin izjavila je da otkako je postala punoljetna ne može se obraniti od muškaraca.

"Od svoje osamnaeste godine ne mogu se obraniti od ‘jačeg spola‘. Kao dijete sa sela, zaista nisam često odlazila u Beograd. Svakog rujna sam šetala Knez Mihajlovom i kupovala bilježnice s kvadratićima, crtama... Tih prethodnih desetak mjeseci sve je bilo isto, dok se nisam pojavila prije tri godine upravo u Knez Mihajlovoj... Toliko sam pocrvenjela od sramote, da sam trčeći otišla u Ruski car, sjela i zamolila konobara da mi donese čašu vode i kremšnitu. Motala su mi se po glavi sva ta lica koja ne skidaju pogled s mene, mog lica, mojih nogu, moje stražnjice, grudi... Osjećala sam se kao da sam nekome nešto skrivila, a nisam", rekla je tada.

"Tu se javio taj prvi muško-ženski odnos... Oni su uzdisali i otvorenih se usta okretali za mnom, a ja sam bježala. Moram priznati da su mi se muškarci u tom trenutku gadili. Tih godinu dana do svog 18. rođendana sam mislila da sam lezbijka", dodala je tada.

Priznala je i da je nevinost izgubila kad je postala punoljetna.

"Toliko sam se zaljubila u njega, da danima nisam jela.... Naravno, pohvalio se svojim prijateljima da sam nevinost izgubila upravo s njim. Ne mogu vam opisati koliko me je to boljelo, samo sam bila neiskvareno dijete sa sela (ljepšeg od Pariza). Završila sam školu i krenula raditi na benzinskoj kao blagajnica. Muškarci su mi iz dana u dan bili sve gadniji, balavili su doslovno za mnom. Ostavljali su mi ogromne napojnice, svoje brojeve telefona, a ja sam mislila samo na njega. Dnevno sam znala zaraditi i po 100 eura napojnice, jer su muškarci bili ludi za mnom. Na mene su svi oni gledali kao savršen komad na kome bi se ‘istresli‘. Od naivne i fine djevojčice pretvarala sam se u zvijer", završila je Dragana koja je kasnije postala manekenka i otišla u Pariz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 04:58