VRTOGLAVE CIFRE

Stalno joj predviđaju krah, ali Meghan Markle ima jaki adut: ‘Znate li koliko će zaraditi na Instagramu?‘

Instagram adresa @meghan već je prikupila gotovo 88 tisuća pratitelja i to bez ikakvih objava, jedino je pitanje kad kreće na mreže

Meghan Markle

 Spotify/Planet/Profimedia/Spotify/planet/profimedia

Meghan Markle može itekako dobro zarađivati objavama na Instagramu, tvrdi financijski stručnjak.

"Očekivao bih da bi brzo postao jedan od najpraćenijih računa na Instagramu. Imate slavne osobe poput Kardashianki koje mogu dobiti milijun dolara, pa i više za jednu jedinu objavu koja promovira proizvod. Nema razloga zašto Meghan ne bi mogla postizati takve honorare.", rekao je savjetnik Eric Schiffer za Daily Mail u subotu.

image

Princ Harry i Meghan Markle

Nancy Kaszerman/Zuma Press/Profimedia/Nancy Kaszerman/zuma Press/profimedia

Više izvora je početkom mjeseca ekskluzivno reklo za Page Six da je vojvotkinja od Sussexa (42) osigurala Instagram ime @megan. Međutim, drugi im je pak izvor rekao da su tvrdnje da se Markle vraća na platforme društvenih medija lažne.

"Kako može zaraditi novac ako čak nema Instagram i ne planira ga imati?" retorički se pita izvor.

Međutim, ako Markle ipak jednog dana odluči napraviti profil, Schiffer kaže da "mora biti oprezna" kako ne bi djelovalo da "gura svaki proizvod koji postoji pod suncem".

"Ona će se pridružiti kvalitetnim brendovima i tvrtkama koje su u skladu s njezinim političkim i društvenim uvjerenjima.", uvjeren je. Instagram adresa @meghan već je prikupila gotovo 88 tisuća pratitelja i to bez ikakvih objava! Izvori su prethodno tvrdili da je profil, koji nudi vrlo malo, tek fotografiju ružičastog cvijeća, napravljen u tandemu s Markleovim sada više nepostojećim Spotify podcastom "Archetypes".

image

Spotify prekinuo dogovor

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Glasine o povratku zvijezde serije "Suits" na mreže dolaze usred nagađanja da majka dvoje djece planira svoj glumački povratak. Markle koja većinu svog vremena provodi u mirnom Montecitu u Kaliforniji, s princem Harryjem i njihovom djecom, u travnju je potpisala ugovor s moćnom hollywoodskom tvrtkom Ari Emmanuel‘s WME.

"Agencija će se usredotočiti na izgradnju svojih poslovnih poduhvata na nizu područja i šireg ekosustava kompanije, uključujući filmsku i televizijsku produkciju, partnerstva s robnim markama i više.", napisala je tada agencija za talente putem Twittera.

Što se tiče toga kamo bi je njezina nova uprava mogla odvesti, Schiffer je rekao da bi njezino oglašavanje na društvenim mrežama bio "sljedeći logičan korak".

image

Princ Harry i Meghan Markle

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Također, nije jasno planira li Markle ponovno stati ispred kamere, ali jedan izvor je ranije naglasio za Page Six da je to nešto što nitko "ne očekuje".

"Meghan i tim naporno rade. Mislim da će biti iznenađujuće, neće biti ono što svi očekuju i pokazat će tko Meghan uistinu jest.", kazao je dobro upućeni izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:12