DUGOTRAJNA BORBA

Stanje Jeremyja Rennera puno je gore nego što se zna: ‘Cjevčice mu pomažu disati, trebat će godine da se oporavi‘

Glumac, poznat po ulozi Hawkeyea u Marvelovim filmovima, svjestan je razmjera svojih ozljeda i pred njim je dug put do oporavka

Jeremy Renner

 Instagram/Jeremy Renner

Slavni 51-godišnji američki glumac Jeremy Renner nalazi se u daleko težem stanju nego što se to ranije izvještavalo, nakon što ga je ozlijedila ralica dok je čistio snijeg.

Renner je pomagao članu obitelji čiji se automobil pokvario i zaglavio u blizini njegove vile u okrugu Washoe u Nevadi, a on mu je pomagao u vezi ralice od šest tona koja je zapela u snijegu. Nakon toga je izašao razgovarati s njim kad se ralica počela kotrljati. Renner se pokušao vratiti u nju kako bi je zaustavio, no u tom ga je trenutku pregazila. Pretrpio je teške ozljede prsnog koša te je u kritičnom, ali stabilnom stanju nakon operacije.

image

Glumac s medicinskom ekipom u bolnici u Renou

Instagram/Jeremy Renner

Međutim, njegovi prijatelji sada navode da su njegove ozljede mnogo gore nego što se o tome izvještavalo te da je ‘skoro iskrvario‘ i ‘skoro umro‘ dok je čekao hitnu pomoć.

"Puno je gore nego što to itko zna. Jeremy je svjestan činjenice da je mogao umrijeti. Desna strana njegova prsnog koša je bila smrskana, a gornji dio torza je kolabirao. Također je imao tešku ranu na glavi koja je krvarila, kao i ozljedu noge", rekao je izvor za Radar Online.

Holivudski glumac, poznat po ulozi superheroja Hawkeyea u Marvelovim filmovima, svjestan je razmjera svojih ozljeda i pred njim je dug put do oporavka, a prijatelji kažu kako bi mogle proći i do dvije godine prije nego što se vrati u formu.

"Jeremyja je jako boljelo i teško je disao. Znao je da je u lošem stanju i da se možda neće izvući iz ovoga. Njegov prsni koš bio je toliko smrskan da ga je bilo potrebno rekostruirati operacijom. Do sada je imao dvije operacije i vjerojatno će ih trebati još u sljedećim tjednima zbog ozljede na nozi. Liječnici imaju tendenciju obaviti operacije u određenom vremenskom razdoblju kako bi dali vremena za pokretanje prirodnog procesa ozdravljenja tijela, a to je slučaj i kod njega", objasnio je izvor.

Njegova obitelj, uključujući majku Cearley i sestru Kym, cijelo su vrijeme uz njega te ga nastoje oraspoložiti dok se ne oporavi.

"Jeremy se dobro drži. Prilično je dopingiran i ima cjevčice koje mu pomažu disati, ali on je borac i odlučan je prebroditi ovo", dodaje izvor.

image

Jeremy Renner

Robyn Beck/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:20