'MOJ BATA JE BORAC'

Stanje se pogoršalo: Bata Živojinović prebačen je na odjel intenzivne njege

 Instagram

Legendarni glumac završio je u bolnici u Beogradu prošli tjedan nakon što mu je iznenada pozlilo. Kako sada pišu srpski mediji, stanje Bate Živojinovića se pogoršalo, pa je premješten na odjel intenzivne njege.

Srpski Svet piše da je riječ o srčanoj i bubrežnoj slabosti. I pored svega, Batina supruga Lula ima snage za utješiti njegove obožavatelje.

- Moj Bata je borac, preživjet će on i ovo. Mi smo svi optimisti i zato će sve izaći na dobro - poručila je Lula. Dodala je da će Bata u bolnici biti do 10. svibnja dok se ne obave sve pretrage. Bata se s problemima sa zdravljem bori već četiri godine.

- Bit će sve u redu, vidjet ćete. Doktori i medicinske sestre koji brinu o Bati su toliko divni. Zaista sam im jako zahvalna - poručila je Lula.

Legendarni srpski glumac početkom srpnja 2012. imao je težak moždani udar od kojeg se oporavio, prije toga je imao srčani udar, a bolovao je i od gangrene koju je liječio na Kubi.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 00:56