BRANILA SE ŠUTNJOM

Starleta Tijana Ajfon izašla iz pritvora, njezin odvjetnik otkrio što je prvo odlučila napraviti

Uhićena je zbog sumnje da je na zabavu dovela djevojke zbog prostitucije, policija im pronašla drogu i oružje
Tijana Ajfon
 Instagram

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, puštena je iz pritvora u Bijeljini, a tu vijest srpskim medijima u srijedu je potvrdio njezin odvjetnik Miloš Stevanović, dodavši da će Tijana nakon izlaska doći u njegov ured kako bi se dogovorili oko daljnjih planova, a nakon toga krenuti za Beograd.

Tijana je uhićena prošlog mjeseca u akciji Kristal bosanskohercegovačke policije zajedno s još 15 osoba prilikom upada policije u vikendicu u mjestu Suho Polje pokraj Bijeljine.

Uhićena je zbog sumnje da je na zabavu u vikendici dovela djevojke zbog prostitucije, gdje je policija pronašla drogu i oružje.
Ona se u fazi istrage branila šutnjom, a iz odvjetničkog ureda Stevanović isticali su da je ovom slučaju dana prevelika pozornost.

- Riječ je o jednoj običnoj zabavi na kojoj je bilo više ljudi. Mislimo da je svemu dano previše značaja i da to nije ravnomjerno prikazano - govorio je Stevanović.

View this post on Instagram

Ponosna i srecna ❤️

A post shared by Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic) on

Blic je ubrzo nakon starletina uhićenja zbog podvođenja i prostitucije došao u posjed njezine prepiske s jednim klijentom koji govori o načinu na koji dogovara poslove za sebe i svoje djevojke.

- Sad sam se čula s kolegicom i dogovorile smo se... Uzmi subota let, možeš i ranije nešto 700 eura po danu. Znači 2800 eura, a možeš i 3000 eura zaokružiti. Pola pošalji, pola na ruke kad dođemo - napisala je Tijana Ajfon u toj poruci koja se pojavila u medijima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 19:12