KRIS U NEVOLJI

‘Stavljala je ruku na moja bedra i prepone, trljala se o moja leđa i stražnjicu bez pristanka‘

Bivši zaštitar optužio je Kris Jenner (64) za seksualno uznemiravanje iznoseći detaljne opise
 Valerie Macon

Bivši zaštitar Marc McWilliams optužio je Kris Jenner (64) za seksualno uznemiravanje, a ona tvrdi da je sve laž.

U tužbi podnesenoj u Los Angelesu, McWilliams je naveo da ga je Kris navodila na seks dok je 2017. godine kao tjelohranitelj nje i kćeri Kourtney radio za show "Keeping Up With The Kardashians". Također, optužuje ju za neprijateljsku atmosferu na poslu, rasnu i spolnu diskriminaciju.

On tvrdi da je 'masirala njegov vrat, ramena, ruke i leđa bez pristanka, stavljala je ruku na njegova bedra i prepone, trljala je zdjelicu o njegova leđa i stražnjicu bez pristanka ili odobrenja.' Također, 'izlagala je svoje tijelo na nepristojan i sugestivan način'.

image
Pascal Le Segretain

Jennerin odvjetnik Marty Singer žestoko je negirao optužbe u izjavi TMZ-u.

- Kris kategorički poriče da se ikad ponašala neprimjereno prema njemu. Zaštitar je radio ispred kuće i nikada nije ni ušao u njezinu kuću - rekao je.

Dodao je da je Kris imala vrlo malo interakcije s njim. Nakon što je u više navrata uhvaćen kako spava u svom automobilu dok je bio na poslu, od zaštitarske tvrtke zatraženo je da više ne dolazi. Godinu kasnije je dobio otkaz.

image
Jean-baptiste Lacroix

Sad tuži Jenner navodeći seksualno uznemiravanje i nepravedan raskid suradnje.

- On se nikada nije žalio na Kris svom poslodavcu sve dok nije izmislio ovu smiješnu tvrdnju. Neshvatljivo je da bilo tko može tužiti bilo koga u Americi. Kad Kris i Kourtney dobiju ovu smiješnu, neozbiljnu parnicu, namjeravaju odmah tužiti McWilliamsa i njegove odvjetnike zbog zlonamjernog progona - poručio je Singer.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:06