FRONTMEN AEROSMITHA

Steven Tyler na rehabilitaciji zbog ovisnosti o drogama: ‘Naš voljeni brat počeo je misliti na svoje zdravlje‘

Nastupi Aerosmitha otkazani su za lipanj i srpanj kako bi se omogućilo Tyleru da se usredotoči na svoj oporavak

Steven Tyler

 Jc Olivera/AFP

Član američkoga rock benda Aerosmith, Steven Tyler, dobrovoljno se prijavio na rehabilitaciju nakon relapsa, otkrivaju članova sastava.

- Kao što mnogi od vas znaju, naš voljeni brat Steven godinama je radio na tome da prestane biti ovisan o drogama, napisao je bend o 74-godišnjem pjevaču u zajedničkoj izjavi u utorak.

- Nakon operacije stopala, kako bi se pripremio za nastup i izliječio bol, nedavno je dobrovoljno ušao u program liječenja kako bi se usredotočio na svoje zdravlje i oporavak, govore članovi benda.

Nastupi Aerosmitha otkazani su za lipanj i srpanj kako bi se omogućilo Tyleru da se usredotoči na svoju dobrobit, napisali su ostali članovi benda Joe Perry, Tom Hamilton, Joey Kramer i Brad Whitford.

image

Steven Tyler

Jc Olivera/AFP

- Nastavit ćemo s našim datumima za 2022., počevši od rujna, te ćemo vas obavijestiti o daljnjim novostima čim budemo mogli. Užasnuti smo što smo tolikim ljudima priuštili neugodnost, posebno našim najvjernijim obožavateljima koji često proputuju velike udaljenosti kako bi sudjelovali na našim nastupima, objasnili su te dali informacije o povratu novca.

Obožavatelji su na Instagramu, između ostaloga, poželjeli Tyleru brz oporavak te mu poručili da ostane snažan.

Perry, Hamilton, Kramer i Whitford u početku su pomogli Tyleru da ostane trijezan tako što su intervenirali 1988., a to je sam Tyler komentirao za Haute Living u prosincu 2019.

- Trebalo mi je mnogo godina da se riješim bijesa uzrokovanog time što su me poslali na rehabilitaciju dok su oni otišli na odmor, prisjetio se pjevač te dodao kako im danas duguje za to što je ostao čist.

Pjevač i tekstopisac je za časopis izjavio da, iako je drogiranje dalo njegovim nastupima 'određenu sirovost', ovisnost o drogama je ipak inhibirala njegovu 'veličinu'.

- Sva magija za koju ste mislili da djeluje dok ste bili napušeni, dolazi do izražaja kada se prestanete, rekao je, ističući kako je u to vrijeme bio devet godina čist.

Dodaje kako ga je to doveo u opasnost da izgubi svoje najmilije, svoje četvero odrasle djece - 44-godišnju Liv, 43-godišnju Miu, 33-godišnju Chelseu i 31-godišnjega Taja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:07