JENNIFER COOLIDGE

‘Stiflerova mama‘ se vratila i ponosno prošetala prepoznatljive obline: Crna čipka i dekolte kao dobitna kombinacija

Pojavila se na crvenom tepihu povodom premijere druge sezone serije ‘The White Lotus‘

Jennifer Coolidge

 Billy Bennight/admedia/Sipa Press/Profimedia

Stiflerova mama se vratila! Američka glumica Jennifer Coolidge pojavila se zajedno sa svojom kolegicom Aubrey Plazom na crvenom tepihu povodom premijere druge sezone serije ‘The White Lotus‘ u Los Angelesu.

61-godišnja Coolidge ove je godine na dodjeli Emmyja osvojila nagradu za najbolju sporednu glumicu za ulogu u spomenutoj seriji, a sada je prošetala svoj (i dalje) zanosno bujni dekolte u crno-bež čipkastoj haljini, dok je svoju prepoznatljivu plavu kosu pustila da joj pada u laganim kovrčama.

image

Jennifer Coolidge

Bauergriffin/instarimages.com/Instar Images/Profimedia

Podsjetimo, popularna komedija ‘Američka pita‘, u kojoj je glumila zajedno s kolegama Jasonom Biggsom, Shannon Elizabeth, Chrisom Kleinom, Alyson Hannigan i Eugene Levy, stigla je u kina 1999. godine i zaradila više od 235 milijuna dolara diljem svijeta. Coolidge je osvojila publiku diljem svijeta ulogom ‘Stiflerove mame‘ Jeanine Stifler i Paulette Bonafonte Parcelle u ‘Legally Blonde‘, a također je nedavno priznala da je spavala s 200 ljudi zahvaljujući ulozi u ‘Američkoj piti‘ te da je tad postala izvorna MILF (Mama I‘d like to f***).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 05:03