POSTALA JE MAJKA

Stigla beba: Fani Stipković (41) i njezin 55-godišnji suprug, legenda Reala, postali su roditelji dječaka

Fani Stipković udala se za Hierra na intimnoj ceremoniji u Meksiku, u kojem žive nešto više od godine dana

Fani Stipković

 Instagram

Iz doma Fani Stipković i proslavljenog bivšeg španjolskog nogometaša Fernanda Hierra stižu najljepše vijesti. Bivša hrvatska novinarka rodila je dječaka, a par uživa u prvim, dragocjenim trenucima roditeljstva, piše Tportal.

Fani Stipković i Fernando Hierro postali su roditelji! Novinarka i nekadašnja manekenka Fani Stipković u meksičkom gradu Guadalajara, koji trenutno zove domom, rodila je dječaka.

Fani je do posljednjih dana trudnoće bila vrlo aktivna, te nije propuštala ni posjete stadionu kluba Chivas Guadalajara. Naime, posjet utakmicama kluba čiji je njen suprug sportski direktor za nju su uobičajena stvar, a bivša sportska novinarka od ove navike nije odustajala ni u posljednjim danima trudnoće.

Nakon višegodišnje veze, Fani Stipković udala se za Hierra na intimnoj ceremoniji u Meksiku, u kojem žive nešto više od godine dana. Nekoliko tjedna prije poroda otkrila je kako očekuju dječaka.

Sportska novinarka i voditeljica Fani Stipković početkom lipnja otkrila je vijest o svojoj prvoj trudnoći. Bivša hrvatska manekenka, a danas uspješna novinarka i voditeljica Fani Stipković i njen partner, bivši španjolski nogometaš Fernando Hierro u bračnu luku uplovili su krajem rujna, mjesec dana prije rođenja sina.

Vjenčanje 41-godišnje televizijske novinarke i 55-godišnjeg sportskog direktora Guadalajare održano je 13. rujna u samom središtu Guadalajare, u butik hotelu, gdje je njihovu ljubav slavilo tek dvanaest pomno odabranih osoba. Za svoj dan iz snova Fani je idealnu vjenčanicu, s potpisom Vere Wang, pronašla u zagrebačkom Le Conceptu, dućanu u vlasništvu Aleksandre Dojčinović, piše Tportal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 16:29