URNEBESNO

Što Boris Johnson radi u seriji ‘Bridgerton‘?! Fanovi uočili hit detalj: ‘Nije ni čudo što nije mogla zaspati...‘

Gledatelji su primijetili da mural na stropu jako liči na premijera Ujedinjenog Kraljevstva...

Mural Borisa Johnsona pojavio se u seriji 'Bridgerton'?

 Screenshot Tiktok

Obožavatelji serije 'Bridgerton' ostali su zbunjeni scenom koja prikazuje mural na stropu koji podsjeća na premijera Ujedinjenog Kraljevstva Borisa Johnsona.

Jedan gledatelj koji očito ima oko sokolovo podijelio je na TikToku isječak koji prikazuje scenu iz iznimno popularne Netflixove hit serije. U isječku se vidi Kate Sharma (Simone Ashely) kako leži na krevetu i gleda u strop.

Kamera se zatim pomiče do ukrašenog stropa, koji je obojen plavom bojom i na kojemu se nalazi mural, a jedno od lica gledateljima je djelovalo vrlo poznato. Jako je ličilo na Johnsona.

@txharvey

Talk about ruining the vibe

♬ original sound - THarvey

Video je skupio više od 200 tisuća pregleda i 24 tisuće lajkova na TikToku, a prikupio je i brojne komentare pratitelja. "Mislio sam da sam poludio kad sam to primijetio u seriji", komentirao je jedan korisnik TikToka.

"Nije ni čudno što nije mogla zaspati", šaljivo je komentirao drugi korisnik TikToka.

image

Mural Borisa Johnsona u seriji Bridgerton

Screenshot Tiktok

Druga sezona ove popularne televizijske serije postala je Netflixova najgledanija emisija na engleskom jeziku. Naime, u prva tri dana nakon izlaska nove sezone, serija je zabilježila 193 milijuna sati gledanja diljem svijeta. U novoj sezoni pojavili su se i neki novi likovi, među kojima je i obitelj Sharma, koja je u gostima kod Lady Danbury, koju utjelovljuje Adjoa Andoh.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 12:37