BEZ DLAKE NA JEZIKU

Što je to razljutilo suprugu Robbieja Williamsa: ‘Zašto njega nikad niste pitali je li zapostavio djecu?‘

Ayda Field Williams u podcastu je progovorila o nejednakom tretiranju očeva i majki u društvu i usput bocnula Robbieja

Robbie Williams i Ayda Field

 Tobias Hase/Afp

Poznati glazbenik Robbie Williams i njegova supruga, manekenka i glumica, Ayda Field u braku su od 2010. godine, a zajedno imaju četvero djece.

Field je u nedavnom podcastu “Postcards From The Edge” progovorila o tome kako se zaposlene majke i očevi ne tretiraju jednako ističući kako nitko nikada Williamsa nije pitao osjeća li se “krivim” što je nekada zapostavio svoju djecu zbog svoje karijere.

- Zanimljivo je jer sumnjam da se on osjeća sebično, kaže 43-godišnja manekenka.

- Ne znam je li to zbog onoga što smo kulturološki naslijedile od svojih majki i njihovih majki, društva i onoga što se od nas očekuje – osjećamo se krivima kada težimo nečemu što je naše ili kao da nije u redu željeti te stvari, nastavila je.

- Osuđuješ sebe i smatraš da je to sebično, a s tim glasom se moraš boriti. Mislim da Rob i drugi muškarci ne misle tako. Zašto to radimo? Zašto je to odjednom postalo sebično?, pita se ona.

Field kaže kako sumnja da su njezinog supruga ikada pitali osjeća li se krivim što je zapostavio svoju djecu zbog posla.

- Bila sam tamo na njegovim intervjuima i nikada nisam čula da ga je netko pitao: “Osjećaš li se krivim što si daleko od djece?” ili “Tko čuva djecu dok si ti na putu?”, pita se ona.

Glazbenik i manekenka imaju četvero djece; Theodoru (10), Charltona (8), Colette (4) i Beau (3).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 05:55