GROZAN NASTUP

‘Što mu se dogodilo s glasom?! Ovo je gore od karaoka!‘ Društvene mreže sasule paljbu po glazbenoj legendi

Razočarani su ismijavali glas glazbene ikone, a jedan je čak usporedio pjevanje Lionela Ritchieja s glasom žapca Kermita

Lionel Richie

 Leon Neal/Afp

TV gledatelji oštro su osudili ‘grozan‘ nastup Lionela Ritchieja na krunidbenom koncertu kralja Charlesa usporedivši ga s ‘karaokama u pubu‘.

Gledatelji koncerta optužili su legendu Motowna da je ‘kasapio‘ vlastite pjesme, dok su pitali što se dogodilo s glasom 73-godišnjaka.

Milijuni su gledali pjevača kako izvodi set uz pop ikone uključujući Katie Perry i Take That, a na koncert je uživo gledalo 20.000 gledatelja.

Glazbena legenda pjevala je klasik Commodoresa ‘Easy‘ i svoj hit ‘All Night Long‘ iz 1983. godine, a komentari koji su se ubrzo pojavili na društvenim mrežama bili su nemilosrdni.

Razočarani su ismijavali glas glazbene ikone, a jedan je čak usporedio pjevanje Lionela Ritchieja s glasom žapca Kermita.

Obožavatelji Lionela Ritchieja također su se oglasili na internetu i rekli da im je drago što nisu kupili karte za njegove koncerte.

Jedan je obožavatelj čak rekao da će vratiti svoje ulaznice za koncert slavnog pjevača nakon što je pogledao njegov nastup u dvorcu Windsor.

Gledatelji su rekli da je Lionel Ritchie zvučao kao ‘klupski pjevač‘ dok su ga optuživali da je uništio vlastite klasike.

Ipak, bilo je i onih empatičnih koji su sugerirali kako Lionel Ritchie ne može zvučati isto kao prije 40 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:23