ZVIJEZDA KINO HITOVA

Što se događa s Carom Delevingne? Bosa i raščupana teturala u zračnoj luci: ‘Nije mogla kontrolirati pokrete‘

Zvijezda brojnih kino hitova pružila je noge van prozora vozila prije dolaska u zračnu luku

Cara Delevingne ovog srpnja

 Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Nekada u centru pažnje na modnim pistama i crvenim tepisima diljem Hollywooda, Cara Delevingne ponovno je zabrinula svoje brojne obožavatelje svojom raščupanom pojavom u zračnoj luci Van Nuys u Los Angelesu, piše Daily Mail.

Ove nove fotografije dolaze tjedan dana nakon što je 30-godišnja Delevingne snimljena s tamnim kolutovima oko očiju dok puši neku vrstu lule sjedeći sama u automobilu.

Prema izvještaju Daily Maila, činilo se da Delevingne ne može kontrolirati svoje pokrete tijela u određenim trenucima jer je viđena kako u vrlo kratkom vremenu telefonira, kako se saginje, ispušta svoj telefon i hoda okolo izgledajući vrlo nervozno te ​​kao da se ne može zaustaviti.

Delevingne je u zračnu luku stigla zajedno sa svojim asistentom oko podneva po lokalnom vremenu. Nosila je majicu Britney Spears, crnu trenirku sa zelenim, žutim i crvenim prugama i žute čarape, a cipele nije nosila.

Zvijezda brojnih kino hitova pružila je noge van prozora vozila prije dolaska u zračnu luku, a izvor kaže da je Delevingne kasnila na let čak dva sata. Njezina je pomoćnica grčevito držala njenog psa i slamnati šešir na kojem je jarko-ružičastom bojom pisalo "Mamurluk" dok su hodali prema privatnom zrakoplovu Jay-Z-a.

Delevingneine torbe ubačene su u avion dok se ukrcavala sa svojim psom Alfiejem. Dva muškarca u prugastim košuljama također su bila u avioni i otišli su u isto vrijeme kada i Cara. Izvor Daily Maila kaže da je Delevingne bila u avionu oko 45 minuta prije nego što se iskrcala, a nije jasno je li zamoljena da napusti zrakoplov ili ne.

Član manekenkine stranke razgovarao je s osobljem u zračnoj luci, a na kraju su Carine torbe izvađene iz aviona i vraćene u džip kojim je stigla. Zatim je napustila aerodrom na sličan način na koji je i stigla.

Nedavno se saznalo da je Delevingne provela neko vrijeme na "Burning Man" festivalu, a izvori su za Daily Mail potvrdili u to vrijeme da nije jela niti se tuširala dok je bila na događaju.

- Upravo je bila danima u pustinji, nije previše jela i izgledala je raščupano jer se još nije imala vremena oprati - tvrde ti isti izvori.

Naime, njezini su prijatelji zabrinuti za nju nakon niza neobjašnjivih pothvata i ponašanja, no navodno je okružena dobrom grupom ljudi oko sebe. S njom je na festivalu bila i njezina sestra. Nije bila sama i čuvala joj je leđa - rekao je izvor.

- "Burning Man" nije prepun kombija s hamburgerima kao drugi festivali. Baciš sve što ti treba u kamper i od toga moraš živjeti dok si tamo. Sve radi na sustavu zamjene - opisao je izvor spomenuti festival.

Samo prije nekoliko tjedana, manekenka je proslavila svoj 30. rođendan s prijateljima, i to na raskalašenoj zabavi na jahti, no sada Carin život sada izgleda manje glamurozno nego tada. Njezini preplanuli udovi posuti su modricama, a psorijaza od koje boluje u trenucima stresa ponovno je planula.

Prijatelj koji ju je vidio na Ibizi komentirao je za Daily Mail da je "više neuredna nego što je bila prije, ali kaže da je dobro, da je napunila 30 godina i da se dobro zabavlja".

- Ona će misliti da su slike smiješne - ona ne misli da je nešto loše u načinu na koji živi svoj život i kaže da je apsolutno dobro - zaključio je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:02