POPUT VOŠTANE FIGURE

Što se to događa s Demi Moore? Fanovi ostali u šoku: ‘Lice joj izgleda kao da je omotano žicom!‘

Slavna glumica pojavila se na dodjeli Britanskih modnih nagrada 2021., no unatoč glamuroznom izdanju, svi su komentirali njeno lice

Demi Moore

 Profimedia

Slavna glumica Demi Moore pojavila se na dodjeli Britanskih modnih nagrada 2021. koja se održala u Royal Albert Hallu u Londonu, a iako se potrudila da izgleda glamurozno, svi su komentirali drastičnu promjenu na njezinu licu.

Naime, sve su vidljiviji tragovi estetskih zahvata na licu holivudske glumice kojima se sve češće podvrgava. Mnogi smatraju da je već pretjerala sa zahvatima te da izgleda pomalo izobličeno i neprirodno.

image

Demi Moore

Doug Peters/Pa Images/Profimedia

Iako se 59-godišnja glumica pojavila odjevena u koktel haljinu otvorenih ramena, koja laska njezinoj figuri, njezino nekada izduljeno lice sada djeluje više okruglo. Također su nestali svi tragovi bora te su joj dodatno istaknute jagodice. Koža od vrha čela pa sve do ispod brade zategnutija joj je nego ikad, zbog čega joj ten izgleda neprirodno glatko.

I pratitelji na društvenim mrežama ostali su šokirani izgledom voljene glumice. "O moj Bože, uništila je to lijepo lice", "Koji k*** si to učinila s licem?!?", "Kako je Demi Moore uspjela u tome da joj lice izgleda kao da joj je netko omotao žicu oko njega?" - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

image

Engleski dizajner Kim Jones i holivudska glumica Demi Moore

Ben Stansall
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 20:28