OPET U JAVNOSTI

Strani mediji: Charles nije dobro, sprema se operacija Menai Bridge; Kralj se pojavio na misi, pogledajte kako izgleda

Kralj koji boluje od raka, jutros je bio dobro raspoložen te je mahao okupljenima dok je u svojem Bentleyju stigao na službu koja se održavala u kapelici

Kralj Charles i kraljica Camilla

 Hollie Adams/Afp

Kralj Charles i kraljica Camilla stigli su na uskršnju službu. 75-godišnjak jutros je bio dobro raspoložen,smijao se i mahao okupljenima dok je u svojem Bentleyju stigao na službu koja se održavala u kapelici Svetog Jurja, kako piše britanska štampa. Očekuje se da će tijekom ceremonije Charles sjediti odvojeno od svoje supruge i ostalih članova kraljevske obitelji kako bi ga zaštitili od infekcije tijekom liječenja od raka, kako piše Daily Mail. Princ i princeza od Walesa nisu, prisutni. Prošli tjedan, podsjetimo, princeza je otkrila da joj je dijagnosticiran rak i da je podvrgnuta preventivnoj kemoterapiji. Ubrzo nakon toga, Kensingtonska palača potvrdila je da Walesovi neće ići u crkvu na Uskrs.

image
Hollie Adams/Afp
image
Hollie Adams/Afp

Kako smo ranije pisali, oko zdravlja Charlesa se poprilično spekulira. Naime, britanski kralj Charles na tronu je samo 18 mjeseci, a planovi za njegov sprovod već su spremni, kako pišu britanski i američki mediji. Dok je naziv za kraljicu Elizabetu, kada je riječ o sprovodima, bio operacija London Bridge, za kralja Charlesa je naziv Menai Bridge. Kako pišu američki mediji, pozivajući se na dobro upućene izvore, operacija Menai Bridge započet će pomicanjem Charlesovog tijela iz Buckinghamske palače u Westminster Hall. Tamo će ležati, dok će njegov sprovod biti 9 dana kasnije. Najvjerojatnije će, kako piše InTouch, biti pokopan u u dvorcu Windsor.

image

kraljevska obitelj,

Royalportraits Europe/bernard Rubsamen/Bestimage/Profimedia/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:25