DOSTA JOJ JE

Strani mediji su uvjereni da se Britney Spears zaručila, a ona luduje: ‘Poljubi me u dupe‘

Posljednjih dana Britneyin Instagram gori. Svađa se sa sestrom, objavljuje pa briše objave, a dečko radi kaos u prometu
Britney Spears i Sam Asghari na odmoru
 The Image Direct/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Britney Spears primijećena je s nečim nalik dijamantnom zaručničkom prstenu na ruci i to usred njene pravne bitke o skrbništvu protiv oca Jaimea Spearsa, piše Daily Mail.

Podsjetimo, u svojem senzacionalnom svjedočenju Britney je ustvrdila da je njezin status pod skrbništvom sprječava da se uda za Sama Asgharija s kojim je u vezi još od 2016. godine. Pop zvijezda, koja s bivšim suprugom Kevinom Federlineom ima sinove Seana (15) i Jaydena (14), tvrdi da njezin otac kontrolira svaki aspekt njenog života te da je sili na korištenje sredstava za kontrolu rađanja kako više ne bi imala djece.

No, izgleda da je tata ne priječi da se zaruči jer je u nedjelju trideset i devetogodišnja pjevačica fotografirana u društvu s trenerom fitnesa Samom, kako u Starbucksu uzima kavu i pritom pokazuje spomenuti dijamantni prsten.

image
Joe Klamar

Kad smo već kod novosti vezano uz Britney, spomenimo kako je tijekom vikenda izbila svađa između nje i njene sestre Jamie Lynn koja je na Instagramu postavila poruku: "Neka Bog čuva tebe i tvoju dušu". Poruka je naknadno izbrisana.

Britney je uzvratila s videom na kojem pleše, s porukom: "Neka Bog čuva tvoju zločestu guzicu. Ako ti se ne sviđa, ne moraš gledati!"

Sukob se zbio u vrijeme sudskog postupka u kojem je Britney zatražila prestanak skrbništva.

Jamie je, pak, na to objavila izazovnu fotografiju u crvenoj haljini.

Britney je reagirala porukom: "Poljubi me u dupe i jedi govna".

image
Jamie Lynn Spears
Debby Wong/Shutterstock Editorial/Profimedia

U posljednje vrijeme Britney je sve otvorenija u svojim porukama koje su do sada bile dvosmislene.

U ponedjeljak je pjevačica objavila poruku jogi i ispuštanju vjetrova, uz izjavu: "Kad vježbam jogu, ja ne prdim".

Nakon toga je dodala: "U redu, prošlog tjedna mi je pao kamen sa srca. Rekla sam što sam osjećala potrebu reći. Život teče dalje. Idem vježbati jogu".

Istoga dana je njezin dečko Sam doživio prometnu nesreću i to s tek kupljenim automobilom. "Jesam li bio kriv? Jesam. Je li, što je najvažnije, druga osoba živa i zdrava? Jest". Poslije je na Instagramu objavio video kako stavlja jaje ispod kotača svojeg automobila jer, kaže, to donosi sreću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:28