NIJE JU SKIDAO

‘Strašno! Zašto to čini djetetu?‘ Kanye West na sinovoj se utakmici pojavio s maskom iz slavnog horora

Reper je nosio hokejašku masku na licu, kakvu imaju vratari i silno podsjetio na ubojicu Jasona Voorheesa

Kanye West 

 Alexjr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Alexjr/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Kanye West sigurno je jako uzbuđen kad je Noć vještica, zaključili su ironično u Page Sixu, nakon što su osvanule reperove fotografije snimljene na košarkaškoj utakmici njegovog osmogodišnjeg sina Sainta u Los Angelesu. Sve se odvijalo u petak, a West je osvanuo s bijelom hokejaškom maskom na licu, onom koju nose vratari, ali i koja silno podsjeća na onu koju je nosio ubojica Jason Voorhees iz horora "Petak 13.".

image

Kanye West

Filmsbyjosh/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Filmsbyjosh/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Pored maske, 46-godišnji glazbenik odjenuo se u crno - crnu kožnu jaknu, crne ‘isprane‘ traperice, crne čizme, ali i gumene rukavice što je dodatno pridonijelo jezivom dojmu. Ova maska očito mu se toliko svidjela da se pojavio s njom i na drugim događanjima. Nešto ranije ovog tjedna, West se pojavio s istom maskom tijekom nastupa u Orlandu na turneji Travisa Scotta "Circus Maximus Tour", gdje je izveo šest pjesama.

image

Kanye West

Blayzenphotos/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Blayzenphotos/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Prije toga, otac četvero djece prekrio je lice tijekom obiteljske večere u Nobu Malibu. Dobitnik Grammyja nosio je crnu, prozračnu masku koja mu je pokrivala cijelu glavu tijekom tog izlaska. Pridružili su mu se bivša supruga Kim Kardashian, njihova kći North (10), njezina sestrična Penelope Disick (11) te drugi. West je napustio restoran i viđen je kako se odvozi u svom luksuznom vozilu još uvijek maskiran. Hitmejker već godinama rado nosi modne maske, a one postaju sve bizarnije, pa su tako mnogi komentirali da tako se pojavljujući na utakmicama, ne čini dobro svojem sinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 12:17