LAUREN MAMI UZDAHE

Stručnjaci za plastičnu kirurgiju analizirali Bezosovu djevojku: ‘Možda nije sasvim prirodna, evo što je sve radila‘

Nije ‘neuobičajeno‘ da se žena u pedesetima odluči na ‘kozmetičke korekcije‘, tvrde stručnjaci

Lauren Sanchez

 Profimedia/

Lauren Sánchez odavno je već zapela za oko milijarderu Jeffu ​​Bezosu, s kojim je već neko vrijeme u sretnoj vezi, no stručnjaci za plastičnu kirurgiju kažu da njezin upečatljiv izgled koji mami uzdahe nije sasvim prirodan.

Tri najbolja plastična kirurga na području SAD-a izjavila su ekskluzivno za Page Six da vjeruju da je sveprisutna 53-godišnjakinja vjerojatno operirala nos i zategla lice.

image

Lauren Sanchez

Oconnor/Aff-usa.com/Pa Images/Profimedia/Oconnor/aff-usa.com/pa Images/profimedia

"Stručnjak za zatezanje lica" dr. Konstantin Vasyukevich kaže da pojedinci najčešće odlaze pod nož i zatežu lica da bi "spriječili opuštanje tkiva lica i održali mladenačke konture vrata".

Dr. Ramtin Kassir, slavni liječnik koji je radio sa zvijezdama kao što su Melissa Gorga i Lele Pons, dodaje da je jasan znak da je Bezosova djevojka bila na faceliftingu njezina "zalijepljena ušna resica", što je vidljivije na nekim od njezinih novijih fotografija.

- Ako radite lifting lica i sve zašijete prečvrsto, ušna resica postaje pričvršćena za lice i gubi svoju zakrivljenu konturu - kaže kirurg iz New Yorka.

- Ima nekakvu rupicu i sjene oko usta - istaknuo je doktor i naglasio da te istaknute značajke na osobi otkrivaju kojim se operacijama ona podvrgnula.

image

Jeff Bezos i Lauren Sanchez

Oconnor/Aff-usa.com/Pa Images/Profimedia/Oconnor/aff-usa.com/pa Images/profimedia

Međutim, Kassir priznaje da Sánchez ima "lijepu čeljust", što je vjerojatno postignuto zahvaljujući faceliftingu, ali napominje da ne misli da je imala duboki facelifting, koji se detaljnije bavi ligamentima i mišićima.

Dr. Ehsan Ali, poznat kao "liječnik s Beverly Hillsa", slaže se da je "moguće" da se bivša suvoditeljica emisije "Dobar dan, L.A." podvrgla faceliftingu jer "njena koža izgleda povučeno i zategnutije nego ranije". Također smatra da se Sánchez vjerojatno odlučila i za rinoplastiku jer je "vrh njezina nosa mnogo tanji nego prije". Ali, koji je osobno upoznao TV voditeljicu, tvrdi da ona "dobro izgleda" i napominje da nije "neuobičajeno" da se žena u pedesetima odluči na "kozmetičke korekcije".

image

Jeff Bezos i Lauren Sanchez

Niklas Halle‘n/Afp

Inače, Page Six je razgovarao i s kirurzima koji nisu radili na Sánchez. Pamela Weinberger, osnivačica Plump Cosmeticsa, kaže kako vjeruje da je Sánchez imala filere i misli da bi trebalo malo "preurediti" spomenute filere kako bi se postigao estetski ugodniji izgled.

- Mora joj rastvoriti usne i poraditi na filerima jer kada se nasmiješi, možete vidjeti da je dio filera migrirao u submukozno područje usne, što može početi mijenjati prirodni oblik usana - kaže kozmetička stručnjakinja. Kassir se slaže da Sánchezine usne djeluju "malo prepuno" i nagađa da je možda dobila silikon jer joj je središnji dio usne visok, a bočne strane "otežane".

image

Jeff Bezos i Lauren Sanchez

Michael Tran/Afp/Profimedia/Michael Tran/afp/profimedia

Dr. Azza Halim, certificirana liječnica i viša specijalistica, također misli da je Bezosova djevojka povećala usne.

- Možda se odlučila na estetsko oblikovanje s dermalnim filerima kako bi imala definiraniji obraz i liniju čeljusti - stručno je analizirala Halim. Halim dodaje da je Sánchez "uvijek bila prirodno lijepa", a ako se uistinu podvrgnula estetskim korekcijama, onda su "jako lijepo napravljene".

Sánchez nikada nije potvrdila je li se ikada prepustila estetskim korekcijama, no ako je odlučila otići pod nož, zahvati su zasigurno bili skupi. Page Sixu je rečeno da se zatezanje lica u SAD-u kreće između 50 tisuća do 100 tisuća dolara, ovisno o liječniku koji izvodi operaciju. Rinoplastika se kreće od 15 tisuća do 30 tisuća dolara, a punila koštaju od 300 do 600 dolara, ali moraju se svakih četiri do šest mjeseci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:25