LJUBAVNI SAVJETI

Stručnjakinja za veze poručila DiCaprijevoj (navodnoj) novoj djevojci: ‘Eden, samo ti uživaj, do posljednjeg trenutka!‘

Jana Hocking, jedna od najomiljenijih i najtraženijih australskih ekspertica za veze analizirala je vezu glumca i manekenke

Leonardo DiCaprio s Eden Polani

 Profimedia

Jana Hocking žena je koja zna zašto se Leonardo DiCaprio upušta u veze samo sa znatno mlađim ženama. I zašto je drama oko njegove najnovije (navodne) veze s 19-godišnjom francusko-izraelskom manekenkom Eden Polani smiješna, besmislena i ništa posebno. Hocking je svojevrsna institucija u Australiji - kolumnistica na najčitanijem tamošnjem portalu news.com.au, bila je producentica australske verzije reality showa "Gospodin savršeni", surađuje s raznim televizijskim i radijskim postajama kao stručnjakinja za veze, te ima popularni podcast u kojem se bavi vezama i to svim aspektima veza - od međusobnog razumijevanja partnera preko trendova u dejtanju i važnosti korištenja kondoma pa sve do seksa u troje.

image

Jana Hocking, kolumnistica, stručnjakinja za veze

Christopher Khoury/Zuma Press/Profimedia/Christopher Khoury/zuma Press/profimedia

Hocking se nasmijala čitajući silne tekstove posvećene najnovijoj vezi holivudskog megazavodnika i mlade djevojke pa je odlučila reći popu pop, a bobu bob, bez psihologiziranja i trančiranja mentalnog sklopa sredovječnog glumca.

Vijest o najnovijem ljubavnom pothvatu DiCaprija uzrujala je mnoge žitelje mrežne zajednice i rezultirala komentarima u stilu: "E, ovaj je put stvarno pretjerao", ali uz korištenje manje pristojnog rječnika.

- Kao nekome tko je bio s poznatim pa i puno starijim muškarcima, dopustite mi da kažem kako stoje stvari između Lea i "izmanipulirane mlade manekenke" - napisala je Hocking za portal britanskog Daily Maila - Mo‘š si mislit‘ šoka: poznata, zgodna filmska zvijezda hoda s lijepom mladom ženom. Nismo li ovu priču vidjeli već milijun puta? E pa, ako ta veza uopće postoji, Eden nije izmanipulirana. Nije prisiljena družiti se s njim. Ona zna da Leo ostavlja žene kad napune 25 godina.

image

Eden Polani

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Stručnjakinja za veze nikoga ne vrijeđa niti govori s visoka, samo konstatira činjenice.

- Uzbudljivo je za obadvoje, a i korisno. On dobiva prekrasne djevojke kojima se razmeće po gradu, po zabavama, a one dobivaju sjaj i glamur hodanja s filmskom zvijezdom. Tu su odmori na jahtama, otvorena vrata VIP loža posvuda, medijska pozornost i, naravno, poticaj za manekensku karijeru - odrješita je Hocking i dodaje - U prva 24 sata od objave priče, bez obzira na to je li doista u vezi s DiCaprijem, svi su željeli znati tko je Eden Polani.

image

Eden Polani

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Iz svojeg iskustva "nekoga tko je bio u vezi s poznatom osobom" ona je objasnila što se trenutno događa u životu 19-godišnje manekenke.

- Prije svega, novinari će je preko poruka na profilima na društvenim mrežama zasuti zamolbama za intervjue. Paparazzi će je nastojati fotografirati, a bivši školski prijatelji će joj se javljati "samo da je pozdrave" - piše Hocking - Brendovi će joj nuditi besplatnu odjeću (za one neizbježne paparazze), a agencije za modele koje su je možda jednom odbile sada će nuditi suradnju. U početku je to malo teško, opterećuje, ali onda postane prokleto uzbudljivo. Nikada ne bi doživjela toliku pažnju. Ljudi je žele upoznati!

Hocking u svojoj analizi govori i o tome kako je Eden Polani objavljivala dvosmislene tvitove iz New Yorka, gdje je i DiCaprio bio u tom trenutku, a zatim ih izbrisala.

- Zašto? Jer tako stvara ozračje tajanstvenosti. To održava priču živom. To je održava relevantnom. Bilo da joj je on rekao da izbriše tvitove, bilo da je zafrkavala medije, upalilo je. - objasnila je Hocking - Znate, 19-godišnjakinje su pametne, posebno ove danas. Znaju što pali na društvenim mrežama zahvaljujući mentoricama kao što je Kim Kardashian, znaju kako svojih 15 minuta slave pretvoriti u cjeloživotnu karijeru. Pitajte Gisele Bündchen koja je imala 18 godina kada je prvi put izašla s Leom. Bila je relativno nepoznata manekenka koja je, zahvaljujući tome, dobila ugovor za Victoria‘s Secret, nekoliko naslovnica Voguea i postala jedan od najbolje plaćenih modela na svijetu.

image

Leonardo Di Caprio

Warner Bros./Village Roadshow/Collection Christophel Via Afp

Autorica naglašava da bi Gisele vjerojatno uspjela i bez DiCaprija, no smatra da je njihova veza podigla njezinu karijeru na novu, višu razinu te je znatno brže napredovala nego što bi to bilo da nije bilo veze.

Ona u komentaru govori i o prednosti hodanja sa starijim muškarcem, što je i sama iskusila.

- Oni s godinama bolje izgledaju, imaju stalan prihod, imaju dobru ideju o tome tko su i apsolutno vas obožavaju - piše Hocking te okreće priču - Prije nego što se svi dignemo na zadnje noge i kukamo kako se čini da muškarci danas samo žele mlađe žene, možda bismo pogledali ženske megazvijezde koje su izlazile s mlađim muškarcima, jer to nije tako neuobičajeno...

Spomenula je primjer Sandre Bullock koja je imala je 37 godina kada je hodala s tada 21-godišnjim Ryanom Goslingom. On ju je nazivao jednom od svojih najvećih ljubavi. No, to nije bila velika priča u medijima. Pjevačica Fergie priznala je jednom prilikom, u intervjuu za Cosmopolitan, da je kratko hodala s Justinom Timberlakeom kada je imala 23 godine, a on samo 16. To nikad nije dospjelo na naslovnice.

- Budimo iskreni, čak i ako Leo i Eden hodaju, to neće potrajati. Zašto onda ne pustiti da se odigra? - kaže Hocking u zaključku i poručuje 19-godišnjakinji: "Eden, samo ti izlazi s tom fantastičnom holivudskom zvijezdom, budi lijepa na crvenom tepihu, uživaj u odmoru na jahti, sve dok traje, do zadnjeg trenutka. Jer dok sjedim ovdje u svom jednosobnom stanu, grickajući sendvič iz supermarketa, sigurna sam da ga ja ne bih odbila. Pa bilo to i samo nekoliko mjeseci apsolutnog glamura".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:09