ON SE NE BOJI

Student uhodio avion Taylor Swift, oglasili se odvjetnici: Hoće li pjevačica poduzeti daljnje korake?

Pravne su prepirke krenule onda kada su odvjetnici pjevačice izdali pravnu prijetnju Jacku Sweeneyu prošle godine

Taylor Swift

 Chris Dyson/Backgrid/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Chris Dyson/backgrid/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nakon što je pratio privatni avion popularne pjevačice Taylor Swift, student Jack Sweeney smatra da pravni tim pjevačice neće poduzeti neke veće pravne korake protiv njega. Iako je Kate Wright Morrone, Swiftina odvjetnica, optužila studenta da je uhodio i uznemiravao pjevačicu, prenosi TMZ.

Pravne su prepirke krenule onda kada su odvjetnici pjevačice izdali pravnu prijetnju Sweeneyju u prosincu. Upozorili su ga da će, ako ne prestane dovoditi sigurnost njihovog klijenta u neposrednu opasnost, biti predmet daljnjeg pravnog postupka. Studentov je odvjetnik, James Slater, rekao da nije naveden nikakav zakon koji podupire ono na čemu Swiftin pravni tim radi te je odbacio tvrdnje o uhođenju jer Sweeney nije nikada uputio prijetnju protiv pjevačice riječima ili djelima.

image

Taylor Swift

Tony Nicoletti/Mirrorpix/Profimedia/Tony Nicoletti/mirrorpix/profimedia

Također, student se koristio javno dostupnim podacima kako bi pratio kretanje aviona pjevačice. Svi zrakoplovi i mlažnjaci moraju biti registrirani, a njihovi registracijski brojevi prikazani na bočnoj strani olakšavaju uslugu praćenja letova.

U poznati su se slučaj uključili i drugi odvjetnici, a jedan od njih je i Tre Lovell koji smatra da, ako Sweeney ne može jasno opisati svrhu svojih postupaka, pažljivo treba nastavljati sa svojim "hobijem". S njim se slaže i Cameron Dowlatshahi jer pjevačica ima dobrostojeći status i velike financijske prihode tako da može zatrpati studenta pravnim troškovima koji nisu, u konačnici, toliko financijski povoljni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 06:03