DOBRO IM IDE

Stvari postaju sve ozbiljnije s bogatom Ruskinjom: Tom Cruise napravio važan korak u novoj vezi

Glumac je upoznao bivšu suprugu milijunaša kada ju je prijatelj doveo na jednu od njegovih ekskluzivnih nedjeljnih čajanki

Elsina Kairova

 Instagram/Elsina Kairova/

Čini se da su stvari postale poprilično ozbiljne između holivudskoga glumca Toma Cruisea i Ruskinje Elsine Kairove s obzirom na to da je on upoznao njezinu djecu, otkrio je izvor za Page Six.

36-godišnja Kairova, koja je navodno kći političara koji je ujedno i saveznik Vladimira Putina, ima sina i kćer iz prethodnog braka s ruskim oligarhom i trgovcem dijamantima Dimitrijem Tsvetkovim.

Bivši supružnici razveli su se 2021., a njihov je razvod dospio na naslovnice svjetskih medija jer se radilo o spornim milijunima, uključujući vilu u Surreyju u Engleskoj, pet stanova u Londonu, bentley i Ferrari, Cartierov nakit te umjetnička djela Pierre-Augustea Renoira i Marca Chagalla.

image

Elsina Kairova

Instagram/Elsina Kairova/

Tsvetkov je za Daily Mail rekao da ga je njihov razvod koštao 188 milijuna dolara, te da je potrošio 12 milijuna dolara na odjeću i 2,5 milijuna dolara na njezine torbice tijekom 11 godina braka.

61-godišnji Cruise ima troje djece. Kćer Isabellu i sina Connora posvojio je 1992. i 1995. godine s bivšom partnericom Nicole Kidman. Također ima i 17-godišnju kćer Suri s bivšom suprugom Katie Holmes.

Zvijezda "Nemoguće misije" upoznao je bivšu suprugu milijunaša kada ju je prijatelj doveo na jednu od njegovih ekskluzivnih nedjeljnih čajanki u njegovu penthouseu u londonskom Hyde Parku, otkrio je izvor za Page Six.

image

Tom Cruise i Elsina Kairova bili na privatnoj večeri

Profimedia/instagram/

Naime, Cruise se osjeća "ugodnije" u Londonu nego u Los Angelesu, tvrde izvori, te je često organizirao popodnevna okupljanja za svoje elitne prijatelje.

“Ima batlere i domaće kolače, a sve je to vrlo britanski”, rekao je izvor. Također je otkriveno da je angažirao osoblje i DJ-a, a gosti su morali potpisivati ugovore o tajnosti podataka.

Još u lipnju 2022. Page Six otkrio je da je Cruise kupovao stanove u Velikoj Britaniji nakon što se zaljubio u London.

Što se tiče njegova odnosa s Kairovom, prvi su put uočeni na jednoj zabavi početkom prosinca u Grosvenor Squareu, gdje su "proveli veći dio noći plešući jedno s drugim". Prije nekoliko dana procurila je vijest da su sada službeno par.

“Posljednjih nekoliko tjedana jako su se zbližili, ali jako paze da ih se ne fotografira zajedno jer žele sačuvati svoju privatnost”, rekao je nedavno izvor za Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:45