PUBLIKA U ŠOKU

Sudac showa koji obožavaju Hrvati pokazao novo lice: ‘Izgleda kao iz horora!‘; On tvrdi: ‘Nisam ništa radio...‘

Jesam li otišao pod nož? Mislim da su takve tvrdnje histerične i iskreno, samo me nasmijavaju, tvrdi Simon Cowell

Simon Cowell

 Itv/supplied By: Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia/Itv/supplied By: Goffphotos.com/goff Photos/profimedia

Simon Cowell (65) u novoj epizodi popularnog TV showa "Britain‘s Got Talent" dokazao je kako se itekako zna našaliti na vlastiti račun. Podsjetimo, poduzetnik i producent nedavno se našao na udaru dežurnih kritičara zbog pretjerivanja s estetskim zahvatima koji su mu, prema mišljenju mnogih, unakazili lice.

Glazbeni mogul uporno poriče da je bio na faceliftingu, no sad se, inspiriran nastupom kandidata Toma Crosbieja, koji je od Rubikove kocke napravio lice koreografa i plesača Bruna Toniolija, pred televizijskim kamerama narugao sam sebi.

image

Simon Cowell otkrio je svoje novo lice

/Screenshot Youtube

- Dobro mu je ovo narančasto lice! - kroz smijeh je komentirala članica žirija Amanda Holden, a Simon je dodao: "Morat ću promijeniti svoje lice... Opet!", aludirajući na to kako mora "dostići" Brunovu transformaciju.

Gledatelje je, sudeći po komentarima na Twitteru, Cowellov sarkazam pošteno nasmijao.

Simon je prošloga mjeseca inzistirao na tome da se nikad nije podvrgnuo faceliftingu.

- Jesam li otišao pod nož? Mislim da su takve tvrdnje histerične i iskreno, samo me nasmijavaju. Ne, nisam bio na faceliftingu. Ubrizgali su mi malo botoksa ili čega već, ali ništa drastično - komentirao je Cowell.

No nedavno je otkrio kako je ipak možda malo pretjerao s botoksom, rekavši da je nakon posljednjeg tretmana izgledao kao "lik iz horora".

- Odlučio sam prestati s time nakon što sam čudnim izgledom prestravio osmogodišnjeg sina Erica - zaključio je TV mogul.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:17