‘HOT TAKE‘

Sudska saga Depp vs. Heard uskoro i na filmu: Izašao trailer o jednom od najskandaloznijih suđenja

Trailer je objavljen na američkoj streaming platformi ‘Tubi‘, a glumačku ekipu čine Mark Hapka (Depp) i Megan Davis (Heard)

Amber Heard i Johnny Depp

 Samuel Corum/AFP

Nakon što je završena uzbudljiva sudska parnica između bivšeg glumačkog para Johnnyja Deppa i Amber Heard, objavljen je trailer za igrani film ‘Hot Take: The Depp/Heard Trial‘.

Trailer je objavljen na američkoj streaming platformi ‘Tubi‘, a glumačku ekipu čine Mark Hapka (Depp), Megan Davis (Heard), Mary Carrig kao njezina odvjetnica Elaine Bredehoft te Melissa Marty kao Deppova odvjetnica Camille Vasquez.

Podsjetimo, Depp je tužio bivšu suprugu za klevetu i tražio 50 milijuna dolara zbog teksta koji je objavila 2018. u The Washington Postu, a u kojem je pisala o obiteljskom nasilju. Iako ga nije izravno spomenula, taj je članak negativno utjecao na njegovu karijeru pa su završili na sudu. Porota je na kraju stala na glumčevu stranu te je dobio 10 milijuna dolara odštete i pet milijuna dolara kaznene odštete. Amber Heard dobila je protutužbu za klevetu i dva milijuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:00