TRAČ PARTIJA

Ludi Rus se raspričao o pikanterijama iz života Pamele Anderson: ‘12 puta u noći. 12 puta!‘

Anderson je nakon prekida Adela Ramija optužila za nevjeru te ga je nazvala "monstrumom". Rami je optužbe porekao
Pamela Anderson i Adil Rami
 Domine Jerome/abaca/Abaca Press/Profimedia

Dok su bili par, francuski nogometaš Adil Rami (34) i kanadska manekenka te glumica Pamela Anderson (52) znali su se seksati i po 12 puta tijekom jedne večeri, piše Marca.

Ruski nogometaš Aleksandar Kokorin (29) spomenuto je otkrio za YouTube kanal Kent koji vodi ukrajinski nogometaš Oleksandr Alijev (35).

Naime, Kokorin je rekao da je Rami njemu i drugim nogometašima kluba PFC Sochi otkrio brojne pikanterije o Anderson.

"Rami nam je rekao brojne zanimljive stvari o Pameli Anderson", rekao je Kokorin. "Naravno, svi su bili zainteresirani za to kako je kod njih bilo u krevetu. Rami je rekao da je (Pamela Anderson) bila najbolja žena u njegovom životu te da su se on i ona znali seksati 12 puta u jednoj noći."

Anderson i Rami vezu su započeli 2017., a Kanađanka je njihovu vezu proglasila gotovom krajem lipnja 2019. godine. Anderson je nakon prekida Ramija optužila za nevjeru te ga je nazvala "monstrumom". Dodala je tada da je unajmila tjelohranitelja jer ju je Rami plašio. "Povrijedio me i prijetio mi je više puta", rekla je Anderson.

Rami je porekao da je varao Anderson te dodao da ju poštuje. "Prekid nikad nije lagan i u takvim situacijama emocije mogu preuzeti kontrolu", rekao je Francuz nakon Andersoninih optužbi.

Rami je navodno Anderson jednom i zaprosio, no ona ga je odbila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:28