PRIJAVILI POLICIJI

Sukob na rimskim ulicama: Uključeni poznati fotograf i glumac, a svaki ima svoju verziju priče

Gerard Depardieu i slavni fotograf Rino Barillari fizički su se sukobili u Rimu

Gerard Depardieu 

 Anne-christine Poujoulat/Afp

Francuski glumac Gerard Depardieu optužen je za napad na slavnog fotografa Rina Barillarija ispred Harry’s Bara na poznatoj ulici Via Veneto u Rimu. Depardieu je oko 14 sati jeo za stolom na otvorenom u društvu još tri osobe. Ono što se dogodilo između njih dvojice predmet je spora, no obje strane kažu da su podnijele policijska izvješća.

Fotograf Barillari (79) rekao je da je Depardieuova partnerica Magda Vavrusova skočila i počela ga udarati prije nego što se Depardieu pridružio tučnjavi, prema Barillarijevom odvjetniku.

Policija je za CNN potvrdila da je "lokalni fotograf" podnio pritužbu u vezi s incidentom u Harry‘s Baru u utorak, ali nije otkrila imena umiješanih. Piero Lepore, vlasnik Harry’s bara u Rimu, potvrdio je za CNN da se incident dogodio, ali nije svaljivao krivnju.

image

Harry‘s Bar

Francesco Benvenuti/lapresse/profimedia/Francesco Benvenuti/lapresse/profimedia

Barillari često snima slavne osobe kako večeraju u restoranu koji je poznat po pojavljivanju u filmu Federica Fellinija iz 1960. "La Dolce Vita", čiji je lik fotograf Paparazzo navodno inspirirao izraz "paparazzi".

"Dva desetljeća ovdje nismo vidjeli tučnjavu. Ovakve stvari se ovdje nikada ne događaju", rekao je Lepore telefonski za CNN. "Navikli smo na slavne osobe i navikli smo na paparazze. Oni ne mogu jedni bez drugih. Ali više nismo navikli na te borbe."

Kad su ga upitali za detalje, rekao je da ne može komentirati jer sada postoji Barillarijeva prijava.

"Dao sam svoj iskaz policiji. Ne mogu više ništa reći", dodao je. Ipak, otkrio je da je Barillari vozilom hitne prebačen u bolnicu.

Odvjetnica Magde Vavrusove, Delphine Meillet, rekla je u izjavi za CNN da je Barillari bio taj koji je gurnuo Vavrusovu. Meillet je za novinsku agenciju Adnkronos rekla da je Vavrusova podnijela prijavu rimskoj policiji u kojoj stoji: "Fotograf me gurnuo, dodirujući rukom moj torzo i prsa. U ovom trenutku u kojem iznosim tužbu još uvijek osjećam bol, bilo je jako nasilno."

Meillet je novinskoj agenciji rekala da je Vavrusova također u bolnici. Odvjetnica je dodala da je Depardieu potrčao intervenirati nakon što je fotograf napao Varvusovu.

Barillari je najpoznatiji fotograf u Rimu koji je objavio nekoliko knjiga sa svojim fotografijama koje su uključivale pape, predsjednike i zvijezde poput Sylvestera Stallonea, Sharon Stone, Liz Taylor i Franka Sinatre, stoji u njegovoj biografiji.

Pariško tužiteljstvo prošlog je mjeseca reklo za CNN da će se francuski glumac ići na suđenje u listopadu zbog optužbi za seksualno zlostavljanje koje se navodno dogodilo tijekom snimanja filma "Les Volets Verts" 2021. Protiv glumca se također vodi službena istraga zbog sumnje da je u kolovozu 2018. počinio silovanje i seksualno zlostavljanje glumice Charlotte Arnould, priopćilo je tužiteljstvo. Francuski glumac odbacio je sve optužbe za silovanje i seksualni napad.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 16:16