RAD OD KUĆE

Supermodel 90-ih i njena nasljednica: Zanosne majka i kći snimile su kampanju u - garaži!

Koronakriza bacila je na koljena i svijet mode, stoga se oni modeli koji trenutačno imaju dogovorene angažmane smatraju vrlo uspješnima
 Instagram

Propale revije, otkazani editorijali, zaustavljena snimanja, nemogućnost putovanja, smanjena kupovna moć građana...

Koronakriza bacila je na koljena i svijet mode, stoga se oni modeli koji trenutačno i dalje rade, odnosno imaju dogovorene angažmane, smatraju iznimno uspješnima i vrlo sretnima.

image
Peter White


Dakako, u tu skupinu spadaju i svjetske megazvijezde, topmodeli vrlo poznatih imena - Cindy Crawford i Kaia Gerber, majka i kći, koje su nedavno zajedno snimale kampanju za Omegu, poznati brend luksuznih satova.

image
Instagram


No, zbog pandemije koja je u jeku, fotograf ih je slikao u garaži njihovog obiteljskog doma u Kaliforniji koja je za ovu priliku pretvorena u fotostudio.

Cindy i Kaia spremne su, čini se, sve učiniti zbog posla, odnosno ljubavi prema modelingu koju dijele.

image
Instagram


Zanosne mama i kći već dugo nisu zajedno stale pred fotoobjektiv, no supermodel 90-ih i jedna od najljepših žena svijeta, 54-godišnja Cindy i njena atraktivna 19-godišnja kći, uspješna manekenka Kaia, koja sigurnim korakom kroči putem koji joj je utrla majka, napokon su pronašle projekt na kojem mogu surađivati.

- Kad garažu morate pretvoriti u studio, rad od kuće poprima potpuno novo značenje! Na setu sam sa svojom omiljenom manekenkom - napisala je Cindy na svom Instagram profilu podijelivši dvije fotografije na kojima pozira s Kaiom.

image
Instagram


U kućnim papučama i s umjetnim vjetrom u kosi, obje su nosile crno pozirajući za fotografa, kako odjećom ne bi skrenule pažnju s raskošnih satova koji su u prvom planu. Mama i kći već su surađivale prije četiri godine kad su se zajedno pojavile na naslovnici pariškog Voguea.

image
Cindy Crawford i Kaia Gerber 2013. godine
Goodwin/Backgrid Usa/Profimedia


- Ona je moja kći i svi to znaju. No kad ljudi kažu da sam joj ja omogućila naslovnicu časopisa, želim im reći da bih onda vjerojatno radije ipak to napravila za sebe. Ako mogu nekome omogućiti nastup na reviji, vjerojatno bih to napravila za sebe - nonšalantno je ranije komentirala Cindy Crawford, koja je unatoč činjenici da je zašla u pedesete, prije koronakrize, radila punom parom. Svjesna je i, ne krije, ponosna što joj je kći sa svakim danom sve veća konkurencija.

image
Instagram

Kaia je do danas, sama zaradila 3 milijuna dolara, što je tona novca za tinejdžericu koji je tek prije nekoliko godina započela svoju karijeru u svijetu mode.

No, koliko god Kaia bila uspješna, njena zarada nije ni približna bogatstvu njene majke. Naime, Cindy Crawford vrijedi impresivnih 100 milijuna dolara, što je čini jednim od najbolje plaćenih modela u povijesti, druga je nakon supermodela Gisele Bündchen, a potom treća Iman.

image
Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:03