NOVI POČETAK

Supermodel iz 80-ih ponovno ljubi: Svi se pitaju čija je to sjena na fotografiji

Bivši supermodel, glumica i spisateljica (58) koja rado objavljuje golišave fotografije bez filtera ima novog muškarca u životu

Paulina Porzikova ima novog dečka

 /Instagram/@pporzik

Paulina Porizkova (58) ima novu ljubav. Bivši supermodel i glumica na svojem je profilu na Instagramu objavila misterioznu fotografiju - dvije sjene koje se ljube - uz komentar "ljubav je u zraku" te niz znakovitih hashtagova poput #startingover, krećemo iznova.

Porzikova, koja je 9. travnja proslavila 58. rođendan golišavom fotografijom uz riječi "ništa osim sunca i osmijeha", nije otkrila s kim se ljubi na slici. Iako je inače vrlo otvorena te rado i često govori o svojem ljubavnom životu i vezama, ime novog dečka odlučila je zadržati za sebe.

Možda joj je pomoglo to što je u siječnju lamentirala o tome kako svijetu nedostaju zanimljivi, solo muškarci, u intervjuu za američki sajt Page Six.

- Ne šalim se, 75 posto muškaraca s kojima izađem, kada ih pitam što nije valjalo u njihovoj prošloj vezi, kažu da su njihove žene imale granični poremećaj ponašanja - rekla je tada. Dodala je kako muškarci uvijek kritiziraju bivše i opravdavaju sebe riječima: "Oh, ja sam napravio sve što sam mogao, jednostavno je luđakinja". Njoj je to dojadilo pa je odlučila reagirati.

- Kada se to posljednji put dogodilo, digla sam se od stola i otišla - izjavila je u intervjuu - Nisam dočekala ni predjelo. Rekla sam: "Znaš što? Neka ti je sa srećom u pronalasku žene koja nije luda. Ja sam ovdje završila". Nažalost, zbog toga je moj izbor muškaraca jako, jako sužen. Ali zato imam gomilu zgodnih anegdota za podijeliti s prijateljicama.

Prozikova, porijeklom Čehinja, bila je jedan od prvih supermodela, zvijezda naslovnica i godinama omiljeni model magazina Sports Illiustrated. Iznimno je aktivna na društvenim mrežama, objavljuje neobrađene fotografije, rado se slika u kupaćim kostimima ili s još manje odjeće, i bori se protiv ageizma.

Još 1989. godine udala se za pjevača benda Cars, Rica Ocaseka, te s njim dobila sinove Jonathana i Olivera. No, 2018. godine, objavili su da su odlučili živjeti odvojeno. Činilo se da će njihov razvod biti prijateljski. No, 75-godišnji Ocasek je preminuo 2019. godine, iznenada, nakon operacije srca. Tada se pokazalo da je nekoliko tjedana prije smrti, bivšu suprugu izbacio iz svoje oporuke navodeći kao razlog "napuštanje".

Ona je bila šokirana, a iskreno je progovorila o proturječnim osjećajima prema preminulom suprugu objavivši zajedničku fotografiju na društvenim mrežama.

- Ovo je snimljeno na našem zadnjem zajedničkom odmoru, dok sam se još nadala da će brak preživjeti - napisala je - Rekla sam mužu da se osjećam nevjerojatno osamljeno, da je moje srce prazno i žudi za ljubavlju. Da ga doslovno svatko može osvojiti. Uključujući njega. Na tom odmoru, još sam se nadala da će to i pokušati.

O svojem braku i ljubavi s glazbenikom, kao i njegovu raspadu pisala je i u svojim memoarima "No Filter: The Good, the Bad and the Beautiful."

U međuvremenu imala je kratku vezu sa slavnim scenaristom Aaronom Sorkinom. Kraj priče, Porzikova je obilježila zajedničkom fotografijom,

- Sretna sam što je u mojem životu. Pomogao mi je da se oporavim, da sama sebi postanem ponovno bitna. Doista je teško naći boljeg muškarca, muškarca koji je istinski dobar. Briljantan je, duhovit, smiješan i seksi - napisala je i dodala - No, bez obzira koliko željeli biti ptice iz istog jata, nažalost jedno spada među patke, a drugo među guske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 09:55